Update
DATUM: 2012-08-25 | TID: 20:18:12 | KATEGORI: Allmänt

 
Bloggar snart! Puss♥
 

Skolan
DATUM: 2012-08-21 | TID: 22:28:00 | KATEGORI: Allmänt

Hej hörni!
 
Nu har jag haft lite fullt upp med att börja skolan hehe :P Blev ganska mycket med allt nu och så. Helt sjukt vad mycket intryck man måste ta in när man börjar skolan vilket både är roligt och lite jobbigt samtidigt!
Nu kan jag berätta lite om min nya skola och min nya klass. Allt är superbra i min skola, älskar min klass. Alla är ganska lika mig i sättet och har samma mål som mig med skolan, det finns liksom inga oseriösa som inte satsar på sina betyg liksom. Skolan är jättefin och maten supergod, vi har dessutom äppelsaft och citronsaft så det är ett plus i kanten :D
Nejmen det har liksom varit ganska så mycket att ta in de här första dagarna men jag ska försöka förklara dom så gott jag kan!
 
Torsdag: I torsdags började skolan, det var upprop i aulan klockan 09.30 och då hamnade jag i klassen SB12, så himla awesome! Var så nervös men sen så släppte det lite. Vi gick till klassrummet, hade lite info och sen hade vi lunch och då skulle alla sitta med massor av olika i matsalen men det funkade bra och man lärde känna många nya bara under den tiden. Sen så hade vi lite mer info och vi fick en inloggning till skolans hemsida. Sen slutade vi, då mötte jag mamma som jobbar tio minuter ifrån min skola och köpte ett par vita converse som jag velat ha jättelänge :)
 
Fredag: Skola igen, började då klockan 11 eller nåt sånt vilket var superskönt! Då hade vi info, sedan kom nån grupp med 2or och 3or som skulle göra lite lärakänna-lekar med oss och det var faktiskt superkul! Man lärde känna mycket fler under den tiden med. Efter det var det lunch och sen lite mer info sen slutade vi och då gick jag till mamma på stan och fikade på Muffin Bakery med henne! 
På kvällen sen mötte jag upp Filippa och vi drog och tittade lite på Ung08 och gick en mysig kvällspromenad.
 
Lördag: På dagen var jag hemma och tog det lungt myste bara för jag var trött ifrån dagen efter och allt med skolan osv. Sen på kvällen mötte jag upp Emma, Annika och Filippa och några andra killar som Annika kände och vi drog tillsammans till The Voice och dansade där bland allt folk 4 timmar i sträck?! Gissa om jag var trött efter? Men det var verkligen värt det, så himla bra det var men det fanns vissa äckliga killar som gjorde saker med en usch! Men sen så kom jag hem typ vid ett på natten och så somnade jag vid 2 ungefär.
 
Söndag: Var med Lisa på stan och vi gick en promenad på stan och köpte en jättegod chokladglass på Montis i Gallerian mums! Sen så gick jag hem och chillade och sen så mötte jag Minna på stan och fikade med henne, vi fikade på Café 60 sen åkte hon vidare till Rålis men jag var så trött så jag drog hem.
 
Måndag: Skolan började klockan 11.30 och då hade vi Historia, sen Svenska och sen slutade vi så det var värsta slacker dagen men det var ganska skönt. Efter det så mötte jag upp Filippa och vi gick på stan en stund och hade det mys eftersom hon har börjat i en annan skola än miiiig! :(
 
Tisdag (idag)- Skola, började 11.40 hade då Histora, sen Engelska och sen hade vi mentorstid. Mötte sen mamma på stan då gick vi och köpte skrivhäften och så för det måste man ha själv i gymnasiet. Man får inte det gratis som i grundskolan och sen så mötte jag Filippa. Vi gick en tur på stan och jag köpte världens finaste armband sen gick jag hem och chillade! :)
 
 
 

Första skoldagen avklarad!✌
DATUM: 2012-08-16 | TID: 15:19:32 | KATEGORI:

Bloggar när jag kommer hem!


Stan med mamma
DATUM: 2012-08-15 | TID: 16:30:57 | KATEGORI:

Och det är Cola


Vaknat
DATUM: 2012-08-15 | TID: 12:52:38 | KATEGORI: Allmänt

Hej!
 
Nu har jag precia vaknat, eller jag vaknade för typ en halvtimme sen men skitsamma. Nu ska jag dra mig ut på stan för att träffa mamma, ska äta lunch med henne och sen ska jag köpa vita converse, lite olika krämer och lite smink som jag behöver tills skolan börjar vilket är imorgon ?! PANIK

Men nu ska jag klä på mig och så sen så ska jag dra!
 
 
 
 

Mylovebasket
DATUM: 2012-08-14 | TID: 23:48:21 | KATEGORI: Allmänt

 
Checka gärna in min lovebasket, har precis lagt till massor av snygga accesoarer där i, följ mig gärna med, följer tillbaka alla som följer mig!♥ (Klicka på bilden för att komma dit)
 
 
 

Kom på en sak
DATUM: 2012-08-14 | TID: 21:47:31 | KATEGORI: Allmänt

Asså jag börjar faktiskt i skolan på torsdag?! det är heeeeelt sjukt, jag börjar gymnasiet! det här sommarlovet har gått så sjukt snabbt, känns som jag slutade nian igår liksom och nu ska jag börja gymnasiet. Känner nästan ingen och nu när man har gått med samma klass i princip i 10 år så blir man lite skakis över att gå med helt nya människor i en helt ny skola :O
 
Men jag tror samtidigt ändå att man lär känna nya människor ganska så snabbt så det kommer nog att bli bra. Är faktiskt väldigt nöjd med mitt val av skola, var väldigt noga med att verkligen tänka om det här valet var rätt för mig. Jag menar, jag ska faktiskt gå där i 3 hela år, sen tar jag studenten! Åh gud vad sjukt att tänka på det också, det är bara tre år kvar innan jag tar studenten, usch vill inte ens tänka på det! Om jag skulle önska något då skulle det vara att vara 16 år förevigt, gud vad skönt det skulle vara. Men nu är det inte så så i höst blir det nya tag, ska verkligen satsa på skolan men samtidigt ha ett socialt liv haha :) När jag gick i nian kände jag att jag inta satsade fult ut även fast jag kunde det. Jag är faktiskt ganska nöjd med mina 290 poäng ändå, skulle nog inte kunnat påverka mina betyg så mycket mer. Det ska dock bli väldigt skönt att skippa massor av estetiska ämnen i gymnasiet förutom musik, det är en av mina favoritämnen menmen.
Nu ska jag sluta babbla på för mig själv haha :)
 
 

Hemma igen
DATUM: 2012-08-14 | TID: 20:45:38 | KATEGORI: Allmänt

Nu är jag hemma igen. Sitter faktiskt och ser på Allsång på skansen som den svensk jag är haha ;)
Var ju somsagt hos Lisa och snackade lite i typ 2 timmar sen så gick jag hem och nu sitter jag hemma. Ska typ sova hos Filippa ikväll och så men hon svarar inte på sms vilket är lite irriterande...
Men nu ska jag fortsätta se på tv och ska hämta en kopp te med!
 
 
Haha uglyyy
 

Drar iväg nu
DATUM: 2012-08-14 | TID: 17:37:40 | KATEGORI: Allmänt

Nu drar jag iväg till Lisa, ska vara med henne i ungefär en och en halvtimme sen så ska jag träffa Filippa och så ska jag antagligen sova hos Filippa för att hennes föräldrar är borta idag.
Så skriver mer när jag kommer hem igen och jag har gjort ett tidsinställt inlägg som borde komma upp under den tiden jag är borta :)
 
 

Dagens
DATUM: 2012-08-14 | TID: 16:56:19 | KATEGORI: Dagens Outfit

 
Blus- Odd Molly
Jeans- Prag
Ballerina- Prag
 
 
 
 

The Body Shop
DATUM: 2012-08-14 | TID: 15:52:02 | KATEGORI: Allmänt

 
Måste bara tipsa om dom här sjukt händiga Body Lotionarna ifrån The Body Shop, dom funkar så att man sprutar ut Body Lotion som en parfym istllet för att man pumpar ut det om ni förstår hur jag menar?
Jag har både Moringa och Coconut men min Coconut är nästan slut för jag har använ den så mycket i sommar haha, kokosnöt gör ju faktiskt så att man blir brunare och den har jag faktiskt använt lite när jag solar och jag blir faktiskt brunare av det sen luktar man ju jättegott av det också.
Jag vet inte riktigt hur mycket dom kostar men när jag köpte Moringan i Prag kostade den runt 100 kronor så jag antar i Sverige att den borde ligga runt 200 kronor eller något liknande!
 
Någon mer som har en sån här? :)
 

Frukost
DATUM: 2012-08-14 | TID: 14:01:29 | KATEGORI: Allmänt

 
Blev jättedålig skärpa på sista bilden men den var så himla fin så jag var bara tvungen att ta med den. Asså jag vet inte vad det är med min katt men så fort jag tar fram kameran så börjar hon posa och titta rätt in i kameran som att hon vet att jag fotar henne, hon kanske borde bli modell haha :D
 
Nu ska jag göra mig iordning, duscha oså och sen så ska jag träffa mamma på stan och efter det ska jag möta Lisa och sncka lite med henne, har inte träffat henne på hela sommaren så vi kommer ha mycket att snacka om!
 

Life
DATUM: 2012-08-14 | TID: 01:57:38 | KATEGORI: Allmänt

Life is a blessing, life is a gift that you should take care of. You can't play games because you've only got one life to live so live your life as you want it to be lived. Don't take everything for granted cause someday it won't be in your life anymore. Think of all the things you want to do, what dreams and goals you have in your life. What do you wan't to achieve? 
YOLO isn't an excuse for being a whore, drinking, smoking or partying it's about making a difference in the world, making something better. It's about changing things so we will have a better future.
So please don't take your life for granted. In bad times or in times of trouble think of that the world needs you. You WILL make a difference in the future someday, your not worthless. 
Believe in your goals and what you believe in don't go after other peoples dreams, follow your own heart, that is the place were you will find truth. Sometimes you have to listen to your heart instead of your head.
 
Written by: Julia Windborne
 
 
Puss

Dagens Outfit
DATUM: 2012-08-13 | TID: 23:38:17 | KATEGORI: Dagens Outfit

 
 
Alla kläder ifrån Prag.
Kände att ni verkligen ville ha dåliga Webcam bilder så körde på det haha eller inte ;) Nejmen kommer lägga upp bättre foton imorrn :)
 
Puss & Kram
 
PS. NÅN MER SOM TYCKER DET ÄR SJUKT IRRITERANDE ATT BILDARKIVET ÄR TEMPORÄRT INAKTIVERAT. NÅN SOM VET VAD SOM HÄNT? 

Eyes
DATUM: 2012-08-13 | TID: 21:51:33 | KATEGORI: Allmänt

 
Keep your eyes on the stars, and your feet on the ground...
 
Puss

Två bilder ifrån idag
DATUM: 2012-08-13 | TID: 21:34:00 | KATEGORI: Allmänt

 
Puss
 

Dagen
DATUM: 2012-08-13 | TID: 20:41:19 | KATEGORI: Allmänt

 
Hejhej allihopa!
 
Dagen spenderades med Annika och Filippa. Vi möttes först på Östermalm och sen gick vi en tur på stan och tog en glass på Donken, efter det så gick vi lite till på stan och sen tog vi en tur ner på Djurgården vilket var supermysigt! Vi satt på en brygga lite bortanför Gröna Lund där det var jättevarmt för det var mycket sol där :D
Sen gick Annika hem och Filippa och jag gick hem till mig, hjälpte henne lite med hennes blogg och sen så gick Filippa hem. Nu sitter jag vid datorn och ska snart äta sen ska jag ut och möta Filippa igen typ klockan halv tio.
 
Puss och Kram

Gomorgon
DATUM: 2012-08-13 | TID: 12:43:58 | KATEGORI: Allmänt

Hej alla sötnosar!
 
Vaknade för typ två timmar sen och har nu ätit frukost oså. Snart ska jag möta Filippa och jag ska hjälpa henne lite med en sak och så kanske vi går ner på stan lite senare. Ska köpa lite grejjer och sånt.
Igår kväll så gick jag ju hem till Celine, jag var med Celine och Theo sen så såg vi på film och sen var vi så himla trötta så vi somnade typ direkt haha :)
Nejmen klockan var typ bara halv tre när jag somnade vilket är ganska tidigt för mig efter dom här senaste dagarna. Ikväll tror jag att jag ska sova hemma för jag måste verkligen vända på dygnet helt innan skolan börjar!
 
 
Här bjuder jag på en fett oklar bild bara för att min arm såg helt missbildad ut så¨var tvungen att kapa av hela bilden :)
 
Puss!

Så himla bra
DATUM: 2012-08-13 | TID: 02:03:33 | KATEGORI: Allmänt

 
 
Även om den är ganska gammal, enligt mig haha så är den jävligt bra, dessutom var den så himla härlig när dom var på Grönan, var där då och det var hur nice som helst! :D
 
 
Så himla mäktigt det var!
 
Puss :D

Gårdagen/Idag
DATUM: 2012-08-12 | TID: 23:17:59 | KATEGORI: Allmänt

Hej igen! Nu ska jag berätta lite hur min helg har varit eftersom att jag inte bloggat på hela helgen typ.
 
Fredag- I fredags var jag hemma hos Celine, vi såg på film snackade massor osv. på kvällen så var vi uppe ganska länge och hade det bara allmänt kul, lagade mat osv.
 
Lördag/Söndag- På morgonen, eller vaknade vid klockan två haha så klädde jag på mig, sminkade mig osv sen drog jag ut och träffade Minna och Filippa på espresso house, vi fikade där och snackade massor! Sen gick vi och satte oss mitt på Karlaplan vid fontänen och fortsatte snacka. Sen drog jag och så var Filippa och jag en stund hemma hos mig, vi åt middag. Sen så gick Filippa och jag ut på en promenad och sen så mötte vi Minna igen och vi gick ut på stan på kvällen och gick en promenad och slutade med att vi satte oss på MAX vid kungsträdgården. Efter det gick jag hem runt 12 och chillade hemma i ca 2 timmar och klockan två på natten gick jag till Celine, då var hennes kompisar Dara, Franco och Aing där. Då satte vi oss på gården med tända ljus och snackade en stund men sen började det att regna och då gick vi in och satte oss och snackade istället. Efter en stund såg vi på film, Jurassic Park haha, skitläskig eller inte hahahah celine var skiträdd! Efter ett tag kom Theo, som jag inte träffat på typ 4 år så det var trevligt, vi gick i samma klass förut i lågstadiet, mellanstadiet och högstadiet. Sen så gick Dara och Franco klockan 4, då var det Aing, jag, Celine och Theo kvar så vi var uppe till klockan 8 på morronen och lagar pasta och dunkar musik. Sen drar Theo och Celine och jag somnar och vi vaknar av att Aing står och har städat hela jävla köket och vet ni hur stökit det var?! Helt sjukt snäll och gullig han är! hahah :)
Sen vaknar vi vid klockan 6 på kvällen igen och då lagar vi ''frukost'' Sen drar Aing typ vid 9 och jag går hem, haha ja det var det!
 
 
Här får ni en dagens outfit också, haha ;) Oklart inlägg...
 
Puss!

Städat rummet
DATUM: 2012-08-12 | TID: 23:02:55 | KATEGORI: Allmänt

 
Nu har jag städat färdigt båda mina garderober plus min sminkhylla och parfym/smyckeshylla, blev riktigt nöjd med allt och nu har jag ordning innan jag börjar skolan på torsdag. Finns fortfarande massor av saker jag måste göra och handla in innan skolan börjar som tex. höstjacka, pennor och lite smink osv. men det löser jag imorgon eller på tisdag då jag ska gå och shoppa med mamma lite. Dessutom har jag bokat tid hos frisören på tisdag, ni får se vad jag ska göra precis innan jag klipper mig så det blir en liten överrasskning men det är inte världens största grej jag ska göra men det är iallafall något! :)
Nu ska jag gå tillbaka till Celine igen och umgås med henne sen ska jag hjälpa henne att rensa ut hennes garderob.
 
Puss & Kram

update
DATUM: 2012-08-12 | TID: 07:06:11 | KATEGORI:


Med Filippa
DATUM: 2012-08-11 | TID: 18:57:51 | KATEGORI: Allmänt

Hej sötnosar!
 
Sitter hemma hos mig nu med Filippa, vi ska typ chilla lite sen ska vi kanske ut och äta sushi. Nu har statistiken höjts väldigt mycket vilket jag är sjukt glad över! Så fortsätt läsa min blogg och kommentera så mycket ni kan för det älskar jag med :D
 
Kommer komma mer intressanta inlägg när skolan börjar. Då kommer det komma mer "Dagens outfit" bilder och sådant kul!
 
 
Puss!

Right now
DATUM: 2012-08-11 | TID: 16:11:08 | KATEGORI:


Igår
DATUM: 2012-08-10 | TID: 17:16:09 | KATEGORI: Allmänt

Hej alla!
 
Nu är jag hemma efter att ha sovit hos Celine inatt är ganska pigg även fast vi typ somnade halv fem imorse haha men igårkväll så var vi först hemma hos Celine gick och köpte en brownielängd på 7-eleven och satt på gården med tända ljus och musik och snackade massor med deeptalk var jättemysigt faktiskt! 
Sen så mötte vi Celines killkompis Dara och så satt vi nere på en brygga vid Strandvägen med musik i två timmar tills typ 3 på natten och sen gick vi hem, sen så låg Celine och jag i sängen och snackade och sen somnade vi nångång runt halv fem och vaknade vid typ 2 sen haha :D
 
Nu ska jag duscha och fixa mig för att jag vill fräscha upp mig lite. Celine är och möter några kompisar i Gamla Stan sen så ska jag nog möta Celine igen och så ska vi nog göra samma sak ikväll igen. Vi ska kanske äta sushi också är så grymt sugen på det!
 
 
Puss!

Fika
DATUM: 2012-08-09 | TID: 20:02:02 | KATEGORI: Allmänt

Hey peepzzz!
 
Nu är jag hemma en liten stund jag har varit ute med Minna och vi tog en liten fika på Baresso i typ 2 timmar och bara snackade massa eftersom hon har varit på språkresa i 3 veckor så har inte träffat henne på så länge så där satt vi och snackade hur mycket som helst. Gick inte en sekund då det var tyst haha :D
Här kommer lite söta bilder som jag lånade ifrån Minnas instagram if you don't mind hehehe...
 
Fina Minna♥
 
Nu ska jag ut och träffa Filippa gå en liten promenad med henne och bara snacka massor sen så ska jag hem till Celine och tror att jag kanske sover där men vi får se kanske går hem sen om jag är för trött somnade 4 inatt hehe :P

 
 

Hem nu
DATUM: 2012-08-08 | TID: 10:19:10 | KATEGORI: Allmänt

Hej allihopa!
 
Nu har jag packat klart och är redo för att åka hem. Vi ska ta tunnelbanan och bussen till flygplatsen som går hem till Sverige sen ska jag hem till pappa och fixa lite där, kanske åker hem till stan igen sen men jag får se hur jag gör.
Ikväll vill jag nog träffa några kompisar för jag har inte träffat nån på typ över två veckor och får typ panik då haha behöver mina kompisar! Måste träffa dom innan skolan börjar liksom, börjar ju den 16e och det är bara om en vecka?!!?! Galet vad sommaren har gått snabbt :P
Men nu ska vi ta tunnelbanan till flygplatsen, har gjort två tidsinställda men jag bloggar också när jag kommer hem!
 
 
 
Omg hittade den här bilden ifrån fyran typ omg♥
 

BEYONCÈ♥
DATUM: 2012-08-07 | TID: 18:00:00 | KATEGORI: Allmänt

 

INSPIRATION
DATUM: 2012-08-07 | TID: 14:57:35 | KATEGORI: Allmänt

 

Funderingar
DATUM: 2012-08-07 | TID: 10:49:14 | KATEGORI: Allmänt

Jag var inne på Youtube igår och tittade lite på sminkvideos och klickade runt lite och tillslut kom jag till massor av videos på 7-11 åriga tjejer som sminkar sig! Tittade lite på de videosarna och blev helt förvirrad, var är världen påväg?! Dessutom kunde dom sminket utantill, vad allt var till och vilka märken osv. Helt sjukt!
Jag visste knappt ens vad smink var tills jag började femman och jag började inte sminka mig lite förrän i 7an, och då sminkade jag mig jättelite, hade bara lite mascara och rouge, inget mer. Jag menar, jag trodde min lillasyster var tidig med sminket, hon började sminka sig i början av sexan men det var för att hon tog efter mig men skulle aldrig tillåtit henne använda smink om hon bara gick i femman, det är ju sjukt! Liksom man ser på alla generationer som kommer nu att det blir mer utmanande kläder, mer smink och mer fake om ni förstår vad jag menar.
När man är i den åldern ska man ta vara på sitt naturliga utseende och vara barn så länge man kan! Den nya generationen växer upp så himla snabbt, både när det gäller smink och kläder, barn börjar sminka sig vid tidig ålder och affärer säljer liksom vadderade bhar för 7åringar, man ba va?! Barn ska inte ha bh vid sju års ålder, sen säljer dom hur korta shorts som helst, liksom barn ska inte klä sig så vid den åldern.
 
Om jag hade en lillasyster som var 7-8 år gammal, även fast jag inte var hennes mamma skulle jag verkligen inte tillåta henne att gå runt med sånt på sig. hemskt ju, blir så jäkla förbannad på att märken och alla riktar sig mot mindre barn så att de ska sälja mer. Man ska vara barn så länge man kan.
När jag var liten lekte jag med Barbies, dockor och såna saker, nu sitter dom istället framför en kamera och sminkar sig, vet hur dom lägger ut videos på Youtube och har bloggar om smink osv.

Om det fortsätter såhär, undra hur en sjuåring kommer se ut om 20 år? som en 17 åring eller, tror det kommer att bli så faktiskt. Men man kan ju samtidigt inte stoppa utvecklingen att det blir så men man borde verkligen uppmärksamma det här till sminkmärken och verkligen försöka få stopp på reklamen riktad till yngre. haha, jag blev verkligen insatt i det här känner jag men ville liksom bara säga vad jag tycker, såg nåt program för nån vecka sen också där det handlade om mammor som pushade sina döttrar att typ bli modeller, att de ska göra skönhetsoperationer och sa vilka fel barnen hade som de skulle rätta till annars skulle dom inte blir kända. De använde HUR MYCKET SMINK SOMHELST, de lät sina barn bli spraytannade, fixa naglarna 2 gånger i veckan, fixa håret 2 gånger i veckan och shoppa typ varje dag. Jag säger inte nu att man inte kan gå och shoppa kläder vid den åldern men det är bara grejen att det är mammorna som bestämmer över dom vad dom ska bli när dom bli stora och göra. Dom vill att sina barn ska bli kända så dom får uppståndelse, det var nån mamma som sa att hennes barn skull få göra en bröstoperation när hon var 18 om hon ville bara för att få uppmärksamheten, det är sjuuuuukt, fattar inte grejjen?!
När jag var liten och nu säger min mamma att det är mycket bättre att vara naturlig, inte ha MASSOR av smink, eller vara någon man inte är, det bästa är att vara sig själv och det blev jag lärd i tidig ålder och det är därför jag är mig själv. Nu säger mammor till sina barn mer, ta på dig vad du vill , sminka dig hur du vill, gör vad du vill!

Ser på facebook också då jag är vän med några mindre tjejer som lägger ut bilder när dom står i bikini och visar nästan allt, känns som att facebook blivit värsta porrsajten istället för ett ställe där man kan snacka med kompisar och se vad alla gör. Så himla konstigt att det dyker upp bilder på tjejer hela tiden, börjar faktiskt bli trött på facebook. Men nu har jag sagt min mening iallafall, ni får tycka vad ni vill men det här är iallafall vad jag tycker. Kommentera gärna vad ni tycker om detta! :)
 
 

Snart ut
DATUM: 2012-08-07 | TID: 10:23:39 | KATEGORI: Allmänt

Hej allihopa!
 
Nu sitter jag inne på hotellrummet, vi har precis ätit frukost och sen ska vi dra ut igen till marknaden, efter det shoppa det sista oså för imorgon åker vi ju hem :( Känns jätteledsamt men inte lika ledsamt som det var när jag skulle åka hem ifrån Cypern, då började jag gråta hahahah, satt på bussen påväg till flygplatsen och grät verkligen, jag är en sån himla mjukis hehe
 
Men nu ska vi alltså dra och shoppa, så vi hörs, puuuss!
 
 
Bild på mig, Minna och HL på avslutningen nu. Vi tre har känt varann sen vi var 2 år gamla, plus Emanuel, Emma och Jenny, så vi har känt varann i 14 år, det är HELT sjukt, vi har först gått på samma dagis och samma avdelning där sen gick vi i 6års- 6an i samma klass och sen från 7an till 9an, och nu splittras vi för första gången när vi börjar i olika gymnasium men HL jag och minna kommer kanske alla tre börja på Norra Real fast alla i olika linjer men hoppas verkligen att det blir så!♥
 

Home again
DATUM: 2012-08-06 | TID: 21:48:26 | KATEGORI: Allmänt

Hellooo!
 
Nu har den bästa personen i hela världen kommit hem till hoteller,nämligen mig ^^ haha nej skämta men jag har kommit hem till hotellet nu och ligger och chillar i sängen med min nya coola korallblå högtalare som jag köpte idag :D happyyy
 
Ikväll var vi på en restaurang som hette Colosseum där hade dom godaste maten eveeeer!
 
Men nu ska jag smsa lite oså, puss!
 
 

Bra låt
DATUM: 2012-08-06 | TID: 13:34:55 | KATEGORI: Allmänt

 
 
Älskar musikvideon också, så bra♥
 

I WANT
DATUM: 2012-08-06 | TID: 13:31:28 | KATEGORI: Allmänt

 
Alla saker är ifrån BikBok
 
Stickad tröja- 299 kr
Leggings- 199 kr
Väska- 499 kr
Halsband- 129 kr
Armband- 179 kr
Boots- 1199 kr
 

Godmorgon
DATUM: 2012-08-06 | TID: 10:16:03 | KATEGORI: Allmänt

Hejhej!
 

Nu ska vi ut i värmen igen, klockan är bara tio på morgonen och det är 25 grader varmt, förstår inte hur jag kommer klara Sverige sen gah! Vill stanna här mycket längre till så jag kan shoppa billigt och ha värme samtidigt haha :)
Idag har vi planerat att åka till en marknad på morgonen och sen blir det stan igen och typ shoppa det sista, åker ju hem på onsdag. Då ska jag boka tid hos frisören men mer om det senare sen börjar jag ju skolan en vecka efter det :O Haha, börjar den 16e typ tidigast av alla skolor i Stockholm känns det som :P
 
Men nu måste jag dra!
 
 
 
 
 

Today
DATUM: 2012-08-05 | TID: 23:35:08 | KATEGORI: Allmänt

Vi började dagen med att gå till en liten park där man kunde sitta bland alla växter och träd och sola lite, det var asmysigt, sen fanns det en liten fontän där man kunde svalka sig i.
Vi gick vidare sen över en stor bro till en liten ö och där bestämde vi oss för att åka trampbåt igen eftersom det var så himla bra väder, så vi köpte lite olika saker att dricka och åkte trampbåt i en timme :D
 
Här är nån byggnad som jag tog kort på, brukar egentligen inte ta kort på byggnader haha, det är mest min syrra som gör för både pappa och jag tycker byggnader är skittråkiga hahah eller vad ska man med det fotot till sen o ba vilket fint murbruk det var från den där byggnaden år 1822...haha
 Världens godaste smoothie jag drack, den innehöll äpple, mango, ananas och honung om jag minns rätt, så hiiimla goood!
På kvällen så gick vi till världens godaste italienska restaurang och jag åt den godaste pastan jag ätit i hela mitt liv sen gick vi ner till torget i Gamla Stan och tog varsin glass, tog kort på en byggnad med som jag tycker liknar den ifrån Disney ni vet? :O
 

SEPHORA
DATUM: 2012-08-05 | TID: 19:03:56 | KATEGORI: Allmänt

 
Hej allihopa!
 
Nu sitter jag på hotellrummet och har precis kommit hem från en hel dags shopping, fick med mig två blusar och ett puder ifrån Sephora, testade ett par utåtsvängda jeans också men jag känner mig inte riktigt bekväm i det så skippade att köpa det, tycker stuprörsjeans är snyggare!
Passade på att köpa ett puder ifrån Sephora för att det finns ju inte i Sverige sen är det skönt att ha ett bra solpuder nu när skolan börjar, eftersom man är lite brunare oså.
Nu ska vi ut och äta middag i värmen, är fortfarande runt 30 grader även fast klockan är 7 på kvällen så vi kanske sitter på någon uteservering och äter middag. Kommer mer uppdatering med bilder senare ikväll om hur dagen spenderades!
 
 
 
 
 

Shopping idag
DATUM: 2012-08-05 | TID: 09:53:42 | KATEGORI: Allmänt

Hej älsklingar!
 
Nu har jag vaknat, varit nere och ätit frukost och nu blir det en hel dag på stan med massor av shopping förhoppningsvis! Igår på kvällen typ klockan nio så var vi inne i Palladium på H&M och då hittade jag en jättesöt blus, ett par jeans och två söta t-shirtar som var enfärgade. Idag är jag ute efter en beige väska som jag hittade inne på en butik som hette Jannis, sen ett par utåtsvängda jeans och en jacka till hösten (helst militärgrön).
Sen ska jag leta efter lite smycken som är på rea också, så det blir nice! :D
Sen ska vi kanske checka in en strand som ligger precis vid floden, det dåliga är att man inte ska bada i floden för att vattnet är ganska förorenat pga. alla båtar som åker där men dom har en pool som är 7 gånger 15 meter men vill nog inte bada även fast det ska bli 32 grader ute idag! haha kommer dö :O
 
Men nu måste jag gå!
 
 
Haha, bild ifrån igår när jag spelade pingis på hotellets gård, vann överlägset över min pappa och syster :D
Ni ser vad jag hade på mig också, en rosa Lacoste pikétröja, vita shorts och ett par beiga mockaflipflops.
 

HAHA
DATUM: 2012-08-04 | TID: 22:35:29 | KATEGORI: Allmänt

HAHA Filippa♥
 
 

Tillbaka
DATUM: 2012-08-04 | TID: 17:16:39 | KATEGORI: Allmänt

Hej sötnosar!
 
Nu är jag hemma igen efter en dag med djuren haha, nejmen det var faktiskt sjukt roligt och man hann med att sola lite med eftersom det var skitbra väder! :D
Vi såg typ alla djur det finns att se men mina favoriter fanns inte där i sommar, nämligen elefanterna, förra sommaren var dom där men nu byggde dom om så då hade dom flyttat elefanterna till nåt annat ställe emellan.
 
Dom ba chillar gal1!
Och det här var typ bara en tiondel av de djur vi såg men tog med dom bästa!
 
 
Efter vi hade sett djuren åkte vi en skitcool stolbana eller vad man nu kallar det där man hade superfin utsikt över hela Prag typ och sen tog vi en skitgod slush som man blev helt blå på munnen och på tungan av, sen åkte vi hem till hotellet :)
 

Zoo
DATUM: 2012-08-04 | TID: 09:39:39 | KATEGORI: Allmänt

Heeeyy
 
Nu ska vi dra till Zoo och titta på lite djur, ska bliii roligt och dessutom är det jättefint väder ute! :D
 

Ut
DATUM: 2012-08-03 | TID: 09:59:28 | KATEGORI: Allmänt

Hej sötisar!
 
Vaknade idag klockan nio, vi gick ner och åt frukost. Var inte så hungrig så åt inte så mycket, är fortfarande skitnätt ifrån maten igår. Nu ska vi chilla typ en halvimme på hotellet innan vi går ut igen, vi ska till marknaden idag igen och titta på lite saker. Planerna idag var att vi egentligen skulle gått till Zoo men nu så är det inte lika bra väder idag, det är lite molnigt men det står på vädret att det ska klarna upp vid 4, och det är ju ändå 24 grader ute så det är ju i vilket fall somhelst varmare än Sverige.
Ikväll är planerna nog att gå till nån restaurang och äta middag sen ska vi nog gå till en jättestor glassbar med god italiensk glass! :D
 
 
Bild från igår.
 

DAGEN
DATUM: 2012-08-02 | TID: 22:20:07 | KATEGORI: Allmänt

Här kommer lite bilder ifrån dagen, hade jätteroligt idag!
 
Vi hyrde en jättemysig liten trampbåt i en timme som vi åkte runt i solen med och jag drack världens godaste isté som oturligt nog inte finns i Sverige :(
 
 
Man hade en jättefin utsikt när man åkte båten, ser ni det coola huset som vi passerade?
 
 
Det var på det här stället vi hyrde trampbåten, dom spelade skitbra musik där, älskade det!
 
 
Vi gick till Palladium och åt på en jättegod restaurang där det fanns indisk mat, jag tog Chicken Tikka Masala, så himla gott! Dagen spenderades alltså med sociala gänget som ni ser på den sista bilden :)
 

Paus på hotellet
DATUM: 2012-08-02 | TID: 14:55:40 | KATEGORI: Allmänt

Hej sötnosar!
 
Nu sitter jag inne på hotellrummet och håller på att fixa lite, dricker lite cola och bara tar det lugnt en stund. Det är 30 grader ute så det tar verkligen på kroppen att gå runt i stan hela dagen haha :P
Idag har vi varit på marknaden, där shoppade jag lite saker oså, men vi var bara där i ca 2 timmar för att det var så himla varmt! Imorgon ska vi dit med för att vi hann inte riktigt utföra alla ärenden som vi skulle göra där. Ikväll ska vi äta lite enklare än vad vi gjorde igår, igår gick vi på en restaurang som heter Colosseum och ligger vid ett stort torg som är jättekänt, det var jättemysigt där och jag tog en ceasarsallad som var supergod! :D
 
Ikväll ska vi nog gå till det stora köpcentrumet Palladium med 200 butiker i och äta lite middag och sen kolla runt i lite affärer igen, ska köpa en sak som jag hittade där, superfint men det kommer jag ta bild på imorgon eller när jag kommer hem, orkar inte fota allt jag handlar när jag är här utan gör det när jag kommer hem istället.
 
Här får ni lite bilder ifrån våran gård på hotellet där vi spelade pingis idag...
 
 

Godmorgon
DATUM: 2012-08-02 | TID: 08:35:13 | KATEGORI: Allmänt

Vaknade precis. Är så himla trött! Men när man är ute och reser så kan man inte sova hur länge som helst. Då missar man ju hela dagen. Men somnade igår typ klockan tolv så det är ändå okej.
Nu ska vi dra till Starbucks och äta fruskost. Älskar Starbucks, igår när vi var på Arlanda så köpte jag och min syster Frappinos, älskar dom! Gillar när dom skriver namnen på muggarna också så ropar dom ut ens namn :D
 
 

NEW IN
DATUM: 2012-08-01 | TID: 21:57:06 | KATEGORI: Allmänt

 

Hotellet
DATUM: 2012-08-01 | TID: 15:56:26 | KATEGORI: Allmänt

Hej sötnosar!
 
Nu har jag precis kommit in till hotellrummet, det är så himla varmt ute så att jag håller på att bokstavligen avlida, det är nästan 30 grader varmt haha :P
Nu ska jag fixa mig för att gå ut, vi ska åka spårvagn till en superstor galleria som kallas Palladium där ska vi titta lite i butiker och bara allmänt kolla runt lite. Jag tror inte att jag kommer shoppa någonting idag, eller det har jag inte planerat iallafall för jag vill spara det tills imorgon men vem vet det kanske blir ett litet köp här och där, det blir det ju alltid haha :D
men jag ska ju vara här en hel vecka så har ganska mycket tid på mig. 
Senare ikväll ska vi nog gå till en jättemysig restaurang som heter U Supa, dom serverar jättegod mat där och visste ni att man kan äta en trerätters meny för 44 kronor! I Sverige kostar det typ 300-400 spänn för en trerätters middag, skitbra! :D
 
Nu ska jag fixa mig, kanske blir ett litet inlägg innan vi går ut!
 
 
Gott♥
 

Gomorron
DATUM: 2012-08-01 | TID: 08:51:52 | KATEGORI: Allmänt

Hej sötisar!
 
Nu har jag vaknat, eller jag vaknade egentligen klockan 8 men de e typ samma sak. Jag har fixat klart alla mina saker, ätit frukost, sminkat mig osv. Så nu är det bara att åka till Arlanda som är kvar. Det tar typ 1,5 timme att flyga så det är nice :D Vi kommer typ komma till hotellet klockan 3 på eftermiddagen och efter det är det bara att gå ut på stan, gå lite i affärer innan dom stänger (affärerna stänger klockan 5 oftast i Prag) sen gå på restaurang och sen bara gå runt och mysa på stan på kvällen :)
 
Här får ni en gullig bild på mig och Oumie från i vintras, saknar dig Oumie♥