And all these little things...
DATUM: 2012-11-30 | TID: 13:17:26 | KATEGORI: Allmänt

 
Såååft att sluta klockan halv tolv, sitter nu hemma och dricker en kopp te, lyssnar på musik och äter en lussebulle, skönt liv man har just nu, alla prov avklarade och bara 3 veckor kvar till jul :D Love life!
Sen snöar det också, bästaaa!
 

Min önskelista 2012
DATUM: 2012-11-29 | TID: 21:44:37 | KATEGORI: Allmänt

 
 
Detta är vad jag önskar mig mest!
 
 

Bloggtips
DATUM: 2012-11-29 | TID: 21:34:38 | KATEGORI: Allmänt

 
En blogg som jag läser väldigt ofta är faktiskt Nellieberntsson.se, denna tjej är ett jättebra exempel på hur man kan klara allt, hur gammal man än är. Hennes blogg är riktigt riktigt stor och hon är sveriges bästa yngsta ryttare, hon har över 100 000 followers på instagram just nu! Och gissa hur gammal hon är?!
Jo, hon är 00a! Ser upp till henne otroligt mycket även fast hon är 4 år yngre än mig. Hon är ett sånt bra exempel på att man kan klara allt, bara man verkligen kämpar för det man vill ha :D
 
 
Den här bloggen har jag följt i över ett år nu, hittade den pga. en kompis tipsade mig om henne. Juliahofsweden är en tjej som är extremt stark och har klarat sig utan mamma, pappa och syster. Hon är bara 14 år gammal men kämpar ändå, hon är verkligen en positiv tjej som man verkligen kan se upp till!
 
Det här är dom två bloggarna jag läser mest, kommentera gärna vilka bloggar ni läser! Kul att se liksom :D
 
 
 

Godeftermiddag
DATUM: 2012-11-29 | TID: 18:42:49 | KATEGORI: Allmänt

 
Hej allihopa!
 
Har kommit hem från skolan nu, eller haha nu och nu, jag kom hem ifrån skolan typ klockan 3 men sitter och pluggar svenska nu, ska skriva svenskauppsats imorrn så det är som ett prov! Men det roliga är att jag börjar 10.10 imorgon sen slutar jag typ klockan halv tolv, hur nice?! :D
Så då kanske jag fikar/äter lunch med dom i klassen eller nån annan kompis och sen typ shoppar lite wieee, har ju fått lite pengar nu den 25e, då ska man ju passa på :D Nejmen ska inte slösa bort alla pengar på en gång nu som jag brukar göra, står alltid pank typ i mitten av månaden då och vet inte vad jag ska göra, älskar ju att shoppa haha.
Men nu ikväll så ska jag ut och äte middag med familjen på nån mysig engelsk restaurang och sen ska jag väl antagligen hem och bara ta det lugnt. Planerna för helgen ser ut att vara så att imorrn ska jag kanske träffa ...... och sen på lördag blir det antingen fest, sova hos ....... eller typ träffa en kompis och gå på bio eller nåt, var aslänge sen jag gick på bio så det skulle vara supermysigt och sen på söndag så har jag inga planer så det blir väl antagligen att chilla och bara se på film eller nåt. Har typ bestämt att på söndagar ska jag bara vara med familjen, plugga och bara ta det lugnt, tycker det är grymt skönt och man kan bara fokusera på att vila up sig inför skolveckan som kommer, har gjort det i några veckor nu och jag blir faktiskt mycket lugnare inför hela skolveckan eftersom jag gör klart allt plugg på söndagarna. Men nu ska jag sluta babbla om massa irrelevanta saker och göra iordning mig för att gå ut, Vi hörs!♥
 
 
 

OMG LOVE
DATUM: 2012-11-28 | TID: 20:52:56 | KATEGORI: Allmänt

 
Asså omg, Zayn i den här videon♥
 

Det var helt amazing
DATUM: 2012-11-28 | TID: 18:43:38 | KATEGORI: Allmänt

 

My window
DATUM: 2012-11-28 | TID: 17:16:14 | KATEGORI: Allmänt

 
Här brukar jag typ alltid sitta och blogga, jättemysigt, speciellt när det regnar ute som det gör nu. Idag mår jag mycket bättre, bara lite svagt ont i halsen och lite hosta. Orkade iallafall pallra mig ner till det lokala chokladcaféet och fika med min kära mormor, älskar dig♥
Jag åt en chokladboll och drack världens godaste varm choklad. Idag skulle ju ...... egentligen kommit till mig men nu blev det inte så och jag är lite smådeprimerad för det, men jaja, vi hinner typ aldrig ses vilket är synd.
Imorgon ska jag gå till skolan vilket kommer bli roligt och hänga med alla sina kära klasskamrater igen som jag inte träffat på typ 5 dagar nu, känns som årtal! Saknat dom...och eftersom skolan kommer imorrn kommer även massor av plugg. Dessutom vet jag inte om jag ska göra matteprovet imorgon eller inte så, jag får väl se.
Men nu ska jag fixa massor av roliga inläggsom kommer poppa upp på bloggen under kvällen så håll er uppdaterade! :D
 

Godmorgon
DATUM: 2012-11-28 | TID: 12:29:00 | KATEGORI: Allmänt

 
Hej alla glada därute!
 
Jaa, som ni kanske redan märkt är jag hemma från skolan idag igen, är fortfarande sjuk. Eller sjuk och sjuk, men jag kan inte prata, har så himla ont i halsen och hostar hela tiden, så stört jobbigt...men jag ska inte klaga, brukar nästan aldrig vara sjuk och dessutom är det ganska mysigt väder ute när man ligger hemma och är sjuk, det regnar. 
Jag har sovit jätteoroligt de senaste nätterna, vet inte vad det är, har bara varit jätteorolig och vaknat typ varje timme fast inatt var inte lika jobbig som igår natt. Igår kväll såg jag på portkod 1321, så hiiiimla bra, alltså jag älskar det men nu är jag så jävla ledsen att det är slut, ska önska mig mer avsnitt i julklapp hahah :D Och Hannes, han är så snyyygg, omg var skitavundsjuk på henne genom hela serien hahaha så typiskt mig!
Nu ska jag duscha, göra en kopp te och se på en film har jag bestämt sen så ska jag plugga lite, tur att jag inte har så väldans mycket plugg den här veckan och även fast jag vet det får man sån himla ångest över att man missar massor på lektionerna, men jag får väl ta igen det nu imorrn och på fredag, sen är det heeeelg :D
 

Lolthatsme
DATUM: 2012-11-27 | TID: 22:02:26 | KATEGORI: Allmänt

 
Alltså den näst sista är ju bara för underbar och så himla sann! :D
 
 
 

Tre favoriter
DATUM: 2012-11-27 | TID: 19:40:55 | KATEGORI: Allmänt

 
Mina älskade 13 cm klackar som jag använder typ hela tiden, I love them! Hade dom både på balen och på skolavslutningen och fick många fina komplianger för dom. Verkligen värt för 400 kronor.
 
 
Min underbara beiga väska ifrån Prag, jag fullkomligen älskar denna väska. Den kostade bara 150 kronor otroligt nog, har en likadan fast svart också, den älskar jag lika mycket. Finns bara ett minus med dom och det är att dom har ganska korta band men allt annat positivt väger upp det!
 
 
Min fina blus/tröja som jag köpte förra sommaren från Bikbok för 149 kronor, passar till allt och man kan ha den året om, dock brukar jag använda den när jag är ute och reser pga. att den är så mycket snyggare när man är brun :D
 

Cozy
DATUM: 2012-11-27 | TID: 15:18:00 | KATEGORI: Allmänt

Visste ni att min katt heter Cozy? ;)
 

Repris
DATUM: 2012-11-27 | TID: 15:03:48 | KATEGORI: Allmänt

Vaknade för en timme sen och har inte gått till skolan idag, perfekt! Kan knappt prata, låter som jag vet inte vad men whatever, mår faktiskt bra annars! Det är liksom bara halsen som knasar.
Jag sov dock jättekonstigt inatt, vaknade typ 20 gånger eller nåt sånt och sen vaknade jag klockan 6 imorse, gick upp och öpnnade fönstret, tände ett ljus och la mig bredvid elementet, jag är så sjukt skum, hahaha sen somnade jag där vid elementet och vaknade klockan 2 igen XD Haha, jag är liiiiite konstig bara ;)
 
Men nu har jag tagit lite hostmedicin, som btw smakar så sjuukt gott, det smakar lakrits och jag ÄLSKAR verkligen lakrits. Drack hostmedicin typ hela tiden när jag var liten och sjuk för det var så sjukt gott!
Nu ska jag iallafall gå och göra lite te, sätta på en film eller kanske börja följa en serie och sen äta en lussebulle♥
 
 

Matteprov imorgon
DATUM: 2012-11-26 | TID: 21:03:21 | KATEGORI: Allmänt

Åh...är fortfarande trött och slut. Har typ ingen röst för jag är så hes. Står inför ett dilemma också, jag har ju matteprov imorgon men jag vet inte om jag kommer att vara frisk till imorgon eller inte och jag är alldeles för trött för att plugga så vet inte om jag pallar. På onsdag ska jag träffa ....... och vill vara frisk dååå, vi har liksom inte träffats på över en vecka nu!
Det jag ville säga med detta inlägg bara är att jag är trött och tror jag skippar skolan imorgon också för jag pallar verkligen inte att göra matteprovet men sen, då jävlar! Så ska jag gå de här sista tre veckorna innan det är jullov, åh vad jag längtar, bara spendera tid med familjen och baka lussebullar, gud vad mysigt! Dessutom ska det snöa på torsdag och det ser jag framemot med :D
 
Nu ska jag mysa med min älsklingskatt så¨hörs vi lite senare ikväll, puss!♥
 
 

I love you bestfriend
DATUM: 2012-11-26 | TID: 12:23:29 | KATEGORI: Allmänt

 
Går inte att beskriva hur mycket jag älskar dig världens bästa vän, du finns alltid där för mig och du vet att jag alltid finns där för dig. vi har gjort så sjukt mycket kul under dessa 4 år vi känt varann och många fler roliga saker kommer vi att göra i framtiden, du är bäst Filippa!♥
 

Sjuk
DATUM: 2012-11-26 | TID: 09:57:02 | KATEGORI: Allmänt

Hej allihopa!♥
 
Vaknade precis av att jag hade så fruktansvärt ont i halsen, jättejobbigt...hatar att vara sjuk, missar så mycket i skolan då. Speciellt i gymnasiet, då missar man extremt mycket om man bara är borta en dag. Men om man ska se det på den positiva sidan så har jag ju matteprov imorgon och då hinner jag öva på det, så det är iallafall bra!
Dagens planer var egentligen att klara av timmarna i skolan och sen fika med nån kompis, men nu blir det väl att vara hemma men ska iallafall möta min pappa och min syster i Gallerian klockan halv fem för att köpa lite saker, behöver ett par nya Hollisterjeans och sen fika. Har lite ångest över vilka Hollisterjeans jag ska köpa, tycker ni det är snyggast med utåtsvängda eller stuprörsjeans? Vet nämligen inte vilka jag ska ta men det lutar mot e utåtsvängda jeansen.
 
Men jaja, nog om det. Vad är planerna för er idag?:)
 
 

Sant
DATUM: 2012-11-25 | TID: 23:22:15 | KATEGORI: Allmänt

 
 
 

Godnatt!
DATUM: 2012-11-25 | TID: 22:35:22 | KATEGORI: Allmänt

Hej sötnosar!
 
Nu ska jag gå och lägga mig, är så himla trött efter konserten igår, har typ helt tappat rösten haha :) Nejmen sen så har jag pluggat sjukt mycket idag också, därför är jag trött!
Men jaja, nog om plugg och de nu för det är verkligen sjukt tråkigt att blogga om plugg och den skiten. Kan snacka om planerna för imorgon istället och det är inte många planer jag har imorgon förutom att gå i skolan men sen kanske jag fikar med nån friendo eller nåt, brukar ju inte planera så mycket utan kör bara spontant oftast! Hatar och planera vilket kan vara kul i vissa fall men haha pallar inteee :P
 
Ska till tandläkaren den 12e December också, kommer dö.
 
Nejmen fan, nu blev det massor av onödig info i detta inlägg, jaja whatevzzzz, puss!
 
 
E fett G, vet :)
 

LOVE♥
DATUM: 2012-11-25 | TID: 21:02:19 | KATEGORI: Allmänt

Detta är seriöst den bästa låten som finns just nu!
 
 

<3
DATUM: 2012-11-25 | TID: 18:22:32 | KATEGORI: Allmänt

Kan bara beskriva gårdagen med ett ord, kärlek! 
Alltså det går verkligen inte att beskriva hur lycklig jag är just nu, jag har sett SHM, kan fortfarande inte förstå det, har liksom inte hunnit smälta än, alltså kvällen igår var helt amazing och det bästa jag har upplevt på länge, så grymt! :D
Dessutom var Friends Arena helt fantastisk, aa nu har jag snackat klart om det här men ni fattar seriöst inte hur glad jag är gaahhh :D
 
Här är några bilder ifrån kvällen♥
 
 
 
 

NY jacka
DATUM: 2012-11-24 | TID: 15:12:54 | KATEGORI: Allmänt

 
 
 
 

Omagaahd
DATUM: 2012-11-22 | TID: 21:12:30 | KATEGORI: Allmänt

Asså seriöst plugget tar aldrig slut, det bara är läxor varje dag men det är iallafall skönt att det är fredag imorrn, taggelitaggish! :D Sen på lördag e de SHM, asså är så sjukt äckligt brutalt taggad sen att jag ska dit med mina bästfrieeends Annika och Filippa är så jävla härligt, love you guys♥ Kommer bli helt awesome!
Iallafaaall, idag var jag på stan med mamma och tittade lite runt, haha standard, var dock inte så trött idag som jag brukar vara eftersom dagens skoldag inte var så jobbig faktiskt. Men iallafall jag var somsagt på stan med mami och då gick vi till SheStore i PKhuset och jag tittade på världens finaste Kenza jacka som jag troligtvis ska köpa imorrn :) Sen åt jag middag på NK vilket var sjukt gott, åt ceasarsallad.
 
Kom precis på en sak, asså hur jobbigt man än tycker det är att plugga är det bättre att man bara gör skiten direkt så har man den klar liksom, då slipper du gå runt och ha ångest varje dag och tänka på att du har läxor, då kan du bara njuta resten av veckan, måste börja göra så! Så sjukt mycket enklare att göra så :D
 
 
Två instagram-pics från idag! FÖLJ MIG GÄRNA PÅ INSTA @JULIAWBS ♥
 

Plugg
DATUM: 2012-11-21 | TID: 21:48:44 | KATEGORI: Allmänt

 
Haha ser ut som ett fucktard men whatever...Nu sitter jag iallafall och pluggar Politik som en galning, har prov på fredag och nu kan jag iallafall lite. Alltså politik är verkligen det jag är sämst på fattar ingenting haha :p Kalla mig dum i huvudet men jag visste inte ens vad federation betydde vilket man kanske borde kunna vid den här tiden nu när man går första året i gymnasiet och allt. 
Idag har varit en bra dag faktiskt. Började skoldagen klockan 8 med gympa då vi hoppade hopprep och var nere i skolans gym lite. Vi hade sen engelska och jag hade en superlång håltimme så jag gick till mammas jobb och så gick vi ut och fikade på ett mysigt litet café sen gick jag tillbaka till skolan och hade NO och Italienska och fick reda på att jag typ fick C-B på Italienskaprovet, så happy! Satt kvar med Matilda och Emma W sen ett tag i skolan och snackade lite sen gick jag och mötte mamma och vi lämnade tillbaka min jacka för jag tyckte den var för lång så imorrn ska jag ut och leta efter en ny jacka :D Men nu måste jag faktiskt plugga lite mer, hur har er dag varit?♥
 
 
 

You saw me on the television...
DATUM: 2012-11-20 | TID: 19:49:00 | KATEGORI: Allmänt

Bästa låten eveeer!♥
 
Nejmen va händer? Själv sitter jag hemma och har precis ätit middag, försöker plugga matte men det går sådär haha, fattar nada som vanligt!
Idag började jag klockan 8.30, då skulle vi vara vid Gamla Stans tunnelbana och ha stadsvandring då alla skulle ha föredrag om olika byggnader i Gamla Stan, sen slutade jag och då gick jag och födelsedagsbarnet Elsa, grattiiiis!♥ till Espresso House och så bjöd hon mig på en Chailatte, så gullig! Ska bjuda dig på en i veckan :) Och så satte vi oss i Gallerian och snackade lite, sen gickvi på stan och tittade på lite kläder oså!
Gick sen till mammas jobb och åt lunch på en restaurang och sen gick jag hem. Men sen skulle jag på Utvecklingssamtal i skolan klockan halv tre så jag gick tillbaka till skolan igen och sen gick mamma och jag ner på stan och det slutade med en spontanshopping, jag fick faktiskt hem massor av fina saker som jag blev jättenöjd med faktiskt! :D
 
Jag på morgonen när jag väntade på att Matilda skulle komma!
 
Fina Elsa i Gallerian! :D
 
Shoppingen...
 
Jacka- Zara
Joggingbyxor- H&M
Mac Läppstift- NK
Underkläder- H&M
Sovshorts- BikBok
 

Lite Update
DATUM: 2012-11-16 | TID: 23:21:07 | KATEGORI: Allmänt

Hej allihopa!
 
Shit var det var längesen jag bloggade, måste börja blogga mer igen men har haft ganska fullt upp på senaste tiden så har helt enkelt inte haft tid men det ska bli förbättring, jag lovar!
Sitter hemma nu och tar det lugnt bara, kom precis hem efter att ha varit på stan med Filippa en stund. Visste tre fester ikväll men kunde inte välja vilken jag skulle gå på och alla låg ganska långt borta så gick hem istället haha :)
Nejmen imorgon blir det fest istället! tror jag iallafall om jag inte ska vara med nån annan...hehe
 
Neee men ska lägga upp lite bilder nu på vad som hänt under tiden då jag inte bloggat!
 
Fikat med mamma på NK :)
 
fikat med fina Minna på Espresso House<3
 
Firat fars-dag med världens bästa pappa! :D
 
Sett på underbara solsidan
 
Här har vi lite bilder på mina fina vänner och jag :D
 
Mått lite dåligt :/
 
Bild på min fina syster:)
 
Bakat chokladbollar med Minna!
 
Klippt Julias hår idag på skoltoaletten!
 
 
 

Omg...
DATUM: 2012-11-11 | TID: 19:01:28 | KATEGORI: Allmänt

Hittade typ två år gamla bilder och tänkte precis på att det känns som jag förändrats så himla mycket på två år, kolla liksom...
 
 
 
 
Så sjukt stört konstigt det känns att titta på gamla bilder på sig själv :O
 

HEI
DATUM: 2012-11-08 | TID: 12:13:51 | KATEGORI: Allmänt