Black & White
DATUM: 2012-10-31 | TID: 21:16:00 | KATEGORI: Allmänt

 

RmM
DATUM: 2012-10-31 | TID: 12:47:00 | KATEGORI: Allmänt

 
 
 
Asså dom här killarna är så jävla sköna, de här 3 videosarna är mina favoriter♥
 
 
 
 

Täby idag
DATUM: 2012-10-31 | TID: 10:10:00 | KATEGORI: Allmänt

Godmorgon kära läsare!
 
Vaknade för typ 20 minuter sen av att jag drömde världens läskigaste mardröm, eller jag drömde typ tre mardrömmar inatt och vaknade efter varje men jag kommer bara ihåg den sista och det var att jag i min skola, Norra Real. Alla var i sina korridorer osv. Sen så tittar jag, min kompis och två killkompisar ut genom fönstret och där ser vi en våg som är som liksom typ två dubbla höghus, och sen bara forsar den ner och vi springer och alla lärare säger att vi ska hoppa ut genom fönsterna till typ små balkonger osv. men haha det hjälper ju inte x) Men jag gjorde det iallafall och sen kom vågen och då vaknade jag typ av en hjärtattack haha, blev så himla rädd!
 
Men nog om drömmar. Idag ska jag typ träffa Filippa på förmiddagen för sen ska jag med pappa till Täby Centrum och shoppa lite kläder, typ inne på Hollister, eller kläder och kläder, jag ska typ köpa ett par jeans och en väska och sen kanske en plånbok om jag hittar en bra.
Så nu ska jag stiga upp, göra mig en latte och sätta mig och kolla på film eller ett avsnitt av Jersey Shore :D
 
 
 

Sovgott
DATUM: 2012-10-31 | TID: 00:52:35 | KATEGORI: Allmänt

Godnatt people!
 
Nu ska jag sova, är fett trött och imorrn måste jag upp tidigt för jag ska skriva klart en dum jävla läxa, vet att jag sa att jag skulle skjuta upp det men pallaaaaa, jag vill bara få det gjort eftersom jag har ganska mycket planer i helgen, har bokat upp alla dagar nu iden kommande helgen så det blir nice! :D
 
Vill fortfarande se Paranormal 4 på bio så det ska jag göra en dag i helgen!
 
 

Serier
DATUM: 2012-10-31 | TID: 00:02:18 | KATEGORI: Allmänt

Asså jag är verkligen en sån person som inte följer serier, alltså verkligen inte en enda serie...Alla mina kompisar följer typ Gossip Girl, Pretty Little Liars och typ Desperate Housewifes, jag fattar inte hur man pallar?! Alltså jag har inte så mycket tid så jag kan sitta hemma och se på massa avsnitt i rad, ahaha I guess att jag är en väldigt sprallig person, nejmen jag kan inte liksom följa en serie och liksom det är så himla svårt att förklara!
Och obba mig inte när jag säger det här hahahah men jag har faktiskt aldrig sett ett enda avsnitt av tex. GG, PLL, DH, OC, Grey's Anatomy(?), och massor av annat, asså inte ett enda för jag tycker det verkar så sjuuukt ointressant att dom i serien typ har problem med vad dom ska ha på sig, eller att nån pratat bakom ryggen på nån och det känns bara som att alla serier handlar om saker som går dåligt för människorna, haah det känns som det typ bara är jag i hela Sverige som inte tittar på dessa serier bland tjejer x)
 
Jättemånga av mikna kompisar tycker jag ser ut som typ ''The Typical tjej som tittar på typ tjejserier'', haha vet inte om det är sant eller inte men jag är verkligen inte alls intresserad av sånt! Den enda serien som jag faktiskt tittar ganska flitigt på är en serie som väldigt många hatear på och det är faktiskt Jersey Shore, alltså det är så sjukt kul för alla är så galna och bara njuter av livet liksom! Nejmen det är verkligen deras liv och det är typ en ''reality-serie'' jag vet, men det är så roligt att se hur mitt liv kan vara så sjukt olikt deras liv.
Så nu har jag en fråga till er: Följer ni någon serieoch isåfall vilken/vilka?
 
 

Frankenstorm
DATUM: 2012-10-30 | TID: 18:09:37 | KATEGORI: Allmänt

 
Som alla kanske vet så är ju läget i USA just nu inte alls så bra. Massor av flyg är inställda, 33 personer är döda och skadorna kommer kosta upp till 134 miljarder kronor för landet. Genom dom sakerna kan man verkligen se hur stora skador stormen redan har gjort och det här är bara början på allt. 
Jättemånga av mina kompisar är i USA just nu och kommer inte hem pga. att massor av flyplatser är avstängda, SAS gör inga flygningar just nu till USA och det är därför inte så många svenskar kommer hem. Det är så himla typiskt att detta ska hända, speciellt nu är det jättemånga turister i USA från Sverige eftersom att det är Höstlov :/ lider med alla som är där just nu. Min pappa och jag hade faktiskt planerat att åka till USA på höstlovet nu i somras. Tur att vi ställde in resan tills nästa sommar istället.
Men aa, det är väldigt hemskt det som händer i USA så jag ville bara skriva om det liksom...
 

Middag
DATUM: 2012-10-30 | TID: 17:40:38 | KATEGORI: Allmänt

Hej bloggen!
 
Har precis kommit hem efter att ha varit på stan och fikat med Filippa, haha standard u know ;) Men nu ska jag iallafall ut med pappa och äta middag, tror det blir Sushi men vi får se!
 
Ikväll är nog planerna att träffa nån/några kompisar, men jag får se, kanske bara vill chilla hemma ikväll, haha har egentligen sjuukt mycket plugg att göra nu under lovet och ligger efter i matten med typ 5 kapitel men skjuter upp det varje dag, jaja YOLO vafan, det är lov, egentligen ska man ju inte ha läxor över loven, gör det dagen innan skolan börjar istället haha :D
 
 
 
 

Åh herre
DATUM: 2012-10-30 | TID: 13:44:27 | KATEGORI: Allmänt

 
Åh vad jag blir avundsjuk när jag ser dom här bilderna på Tumblr, får panik! Åh, jag vill ha allt detta just nu. Ett fint rum med söta skor och allt rosa, sen massor av fina parfymer, snygga naglar och en rosa cooler ifrån Starbucks och det skulle inte heller sitta fel med en pojkvän heller...
 

En bra låt
DATUM: 2012-10-30 | TID: 11:50:00 | KATEGORI: Allmänt

 
Awesomenezzz
 

Goodmorning
DATUM: 2012-10-30 | TID: 10:48:32 | KATEGORI: Allmänt

Tjenatjena!
 
Nu har jag vaknat och ska göra mig iordning. Idag ska pappa och jag ner till stan och köpa lite kläder åt mig, jag behöver typ ett par jeans från Hollister, en jacka, en plånbok och en ny väska!
Det ska bli kul att shoppa med pappa eftersom jag inte gjort det på länge, brukar bara shoppa med mamma. Det som är bra med att shoppa med pappa är att han inte har så mycket åsikter hela tiden hahahah
 
Men sedan har jag faktiskt inga planer för idag men jag får väl liksom ''Go with the flow'' och bara se vad som händer liksom. Alla är ju typ bortresta så det är lite segt men jag vill typ se på bio med nån...ska ssa och se om nån vill/kan idag för passar ju asbra att typ gå på bio ikväll :D
Nejmen nu ska jag duscha, sminka mig osv, vi hörs!
 
 

E så stolt
DATUM: 2012-10-30 | TID: 00:59:35 | KATEGORI: Allmänt

Haha, gjorde precis seriöst den snyggaste bullen i håret jag gjort i hela mitt liv, brukar aldrig få till det att göra en sån här frisyr men det blev seriöst skitsnyggt! :D
 
 
En liten skev webcamera bild hahaha men den blev assnygg i verkligheten!
 
 
 

WORDS
DATUM: 2012-10-29 | TID: 22:17:35 | KATEGORI: Allmänt

"It’s hard to accept, but you can’t change the past. You can’t go back and manipulate things to the way you wanted them to happen. Because life would be meaningless and boring and just not worth living. But you can change the future and that’s a beautiful thing about life. Yes, you will make mistakes. And yes, you will have bad days – but as long as you let the past go, you’ll have such a gorgeous and bright future ahead of you. Knowing that things were meant to happen. Knowing that each day you will learn something so that you keep growing to be a better person. Life is like a rope, twined in all its complexities and yet weaved into one marvelous stream that you have the chance you use something amazing from. So grab hold of it."
 
"As we grow up, we learn that the one person who wasn’t supposed to let you down probably will. You will have your heart broken, probably more than once, and it’s never easier the second time around. You’ll break hearts too, so remember how it felt when yours was broken. You’ll fight with your best friend, and may even fall in love with them. You’ll blame a new love for things an old one did. You’ll cry cause time is passing too fast. You’ll eventually lose someone you love. Life is short, so take too many pictures, laugh way too much, kiss way too slow, cry way too hard, and love everyone."
 
"Some things in life are either taken way to seriously or not serious enough. So why worry so much about our everyday problems. I mean there is only so much time to be alive but plenty of time to be dead. So live every day like it is your last. Take way to many pictures, laugh to hard and love with all your heart."
 
 

Mina tips för en bättre hy
DATUM: 2012-10-29 | TID: 20:20:20 | KATEGORI: Allmänt

Här kommer lite tips som jag har för att du ska få en fräsch och fin hy:
 
Drick mycket vatten- Jag har varit väldigt dålig på att dricka vatten då jag inte tycker att vatten är så gott men enda sen jag fick reda på att vatten är super bra för huden så började jag dricka mycket mer vatten varje dag. Vatten rensar ut gifter och ger huden fukt inifrån. Du ska dricka ungefär 2 liter vatten om dagen vilket motsvarar 8 glas.
 
Gå ut mycket- Att gå ut hjälper huden att andas. En sak som kanske är ganska otippat är att sola, inte solarium utan solen utomhus, det har hjälpt väldigt många att få bättre hud faktiskt. Det viktigaste är bara att komma ihåg att använda solkräm.
 
 
Tvätta aldrig med tvål- Jag brukade alltid tvätta ansiktet med tvål för jag inte orkade köpa sminkborttagning, det funkade ett tag men sen började jag bli torr och röd i hyn. Då började jag använda Visibly Clears produkter, nu har jag en ansiktsmask som man har en gång i veckan därifrån och sen har jag en ansiktsskrubb som man använder varje gång för att tvätta bort sminket. Meeen...det finns faktiskt en tvål som jag kan ta kort på som jag har hemma som inte innehåller några som helst dåliga ämnen mot huden och har helt naturliga tillsatser, den funkar faktiskt!
 
En bra foundation- Satsa på att köpa en bra foundation som inte innehåller massor av oljor och parfymer. Ett hett tips är Max Factor Facefinity Compact Foundation, den fungerar bra och täcker samtidigt samtidigt som den inte är dålig för hyn. Ett annat tips är att använda mineralprodukter som inte alls täpper till porerna.
 
Var glad!- Det är alltid viktigt att hålla ett bra humör. Ju mer du stressar och mår psykiskt dåligt desto mer tar det ut sig på hyn. Ett viktigt ämne som urlakas ur kroppen när du är deprimerad är det viktiga ämnet zink, det är ett viktigt mineralämne för bla. hud, hår och naglar.
 
 
 
 

Don't wake me up
DATUM: 2012-10-29 | TID: 19:13:40 | KATEGORI: Allmänt

 
Tjenatjena!
 
Shit va de är dåligt väder ute! Sitter hemma hos min pappa nu och har precis ätit middag. Har ingen aning om vad jag ska göra ikväll, för det är så himla dåligt väder...det skulle vara riktigt mysigt med bio men Sergel har typ sin senaste bio klockan 9 på vardagar och jag vill gå på bio senare, typ vid tio, elva eller något så jag har absolut ingenting att göra. Måste smsa någon och fråga om nån vill ses, haha måste seriöst göra någonting, känns som jag inte har nåt liv alls :P
 
Nejmen vad gör ni en sån här kall och mörk höstkväll?♥
 

Kvällen
DATUM: 2012-10-29 | TID: 17:55:49 | KATEGORI: Allmänt

 
Hej people!
 
Sitter här hemma nu och har precis sett klart en film med Filippa. Idag var vi på stan i tre timmar, vi har gått och kollat runt lite på stan och sen fikat.
I kväll vet jag inte vad som händer, kommer troligen att vara med Filippa och så men snart ska jag möta pappa och köpa Wok till middag. Jag vill göra nåt kul ikväll för seriöst haha jag har värsta pms humöret idag, jag skojjar inte haha, jag dampar typ på allt och alla i min närhet så jag vill göra nåt kul som får mig att tänka på annat, men nu måste jag gå haha vi hörs!
 
 

Hunters?
DATUM: 2012-10-29 | TID: 10:22:00 | KATEGORI: Allmänt

 
Asså åh dom är Huntersarna är så snygga, I want them! Eller ett par klassiska som bara är svarta men då är frågan om man ska köpa glansiga eller matta? Jag köpte ju ett par Hunters förra hösten men då köpte jag en storlek för stora, måste egentligen ha 38 i stövlar men jag råkade köpa storlek 39 så nu måste jag sälja mina, så jag ska göra det snart och för dom pengarna ska jag köpa nya Hunters.
När jag var med mamma för typ två veckor sen i Sigtuna hittade jag de snyggaste Hunters jag någonsin sett, alltså dom var så snygga! Dom MÅSTE jag verkligen ha!
Jag kan lägga upp en bild som jag har på mobilen senare på bloggen, så håll er uppdaterade för de är så jävla snygga!
 
 
 

Hahaha
DATUM: 2012-10-29 | TID: 09:29:24 | KATEGORI: Allmänt

Haha, det är nåt fel på statistiken man kan inte se hur många besökare man haft, skitskumt...
 
Ibland är blogg.se lite skumt men det funkar bättre nu när det blev den nya designen faktiskt för innan kunde min blogg hoppa lite överallt.
 
Jaja nog om det. Vad händer idag? Jo, idag har jag jättemycket planerat. Jag ska vara med Filippa på morgonen eftersom att hon sov hos mig, sen hade jag planerat att vara med Charlotte, Oumie och Samir och sen klockan 5 ska jag fika med mamma, min barndomsvän Natasha och hennes mamma, hoppas jag hinner det och sen kanske jag ska på bio med Filippa och kanske nån annan kompis. Om jag inte hinner det får jag ta bion nån annan dag i veckan istället för jag vill gå på bio på kvällen, så tråkigt att se på bio typ på eftermiddagen.
Men nu ska jag väcka Filippa för hon ligger fortfarande och sover!
 
 
 
 

I won't give up...
DATUM: 2012-10-28 | TID: 23:53:40 | KATEGORI: Allmänt

 
When I look into your eyes
It's like watching the night sky
Or a beautiful sunrise
There's so much they hold
And just like them old stars
I see that you've come so far
To be right where you are
How old is your soul?

I won't give up on us
Even if the skies get rough
I'm giving you all my love
I'm still looking up

And when you're needing your space
To do some navigating
I'll be here patiently waiting
To see what you find

'Cause even the stars they burn
Some even fall to the earth
We've got a lot to learn
God knows we're worth it
No: I won't give up

I don't wanna be someone who walks away so easily
I'm here to stay and make the difference that I can make
Our differences they do a lot to teach us how to use
The tools and gifts we got, yeah, we got a lot at stake
And in the end, you're still my friend at least we did intend
For us to work we didn't break, we didn't burn
We had to learn how to bend without the world caving in
I had to learn what I've got, and what I'm not, and who I am

I won't give up on us
Even if the skies get rough
I'm giving you all my love
I'm still looking up, still looking up.

I won't give up on us (no I'm not giving up)
God knows I'm tough enough (I am tough, I am loved)
We've got a lot to learn (we're alive, we are loved)
God knows we're worth it (and we're worth it)

I won't give up on us
Even if the skies get rough
I'm giving you all my love
I'm still looking up
 
En av världens finaste låtar just nu♥
 

Just chillin
DATUM: 2012-10-28 | TID: 23:48:07 | KATEGORI: Allmänt

 
Tjenna alla därute!
 
Va händer en fin kväll som denna? 
Filippa och jag har precis kommit hem efter att ha varit ute och inte gjort så mycket, vi träffade Samir en snabbis och följde honom till ett ställe och sen gick vi en liten promenad och köpte kanelbullar och sen gick vi hem till mig och såg på både Solsidan och Williams Lista som man bara inte får missa att se på Söndagar, det är uteslutet! Japp, iallafall, innan vi gick ut så åt vi en jättegod middag, det blev sallad med en jättegod balsamicosås på och bröd till, asgott och dessutom nyttigt!
På tal om nyttigt, jag ska faktiskt börja träna igen. För typ 3 år sen gick jag ju på friidrott och jag hade gått på det i 4 år men sen slutade jag för det blev mycket med skolan i sjuan oså men nu har jag fått ett erbjudande att börja på Spårvägen friidrottsklubb, förut gick jag i Lidingö friidrottsklubb eftersom jag bodde där förut men nu ska jag iallafall börja träna där igen. Dessutom ska jag skaffa ett nytt gymkort eftersom mitt har gått ut och sen ska jag börja gå ut och springa igen som jag gjorde mycket förut, mådde så bra av det och kände mig mindre stressad dessutom, så det känns bra att ha planer liksom :D
 

TAGGAD TILL 1000
DATUM: 2012-10-28 | TID: 12:57:57 | KATEGORI: Allmänt

 
OMG KAN INTE FATTA ATT JAG SNART SKA SE DOM♥
 

Ut snart
DATUM: 2012-10-28 | TID: 12:56:00 | KATEGORI: Allmänt

Hej alla!
 
Nu ska jag snart ut och träffa Filippa, ska bli cozy! Vi ska typ fika och sen se på film eller något men jag är samtidigt så himla sugen på att dra på bio och se Paranormal Activity 4, den verkar så sjukt läskig och det är just därför jag vill se den, älskar ju skräckfilmer. Tex. som igår så satt jag forever alone hemma mitt i natten och såg på Trick or Treat, den var så himla mindfuck, fattade nada och ingenting hängde ihop mend en var läskig, det var den :D
 
Ikväll har jag inget planerat men det blir väl att vara med kompisar eller så drar jag med någon för att se Paranormal faktiskt, men alla verkar så himla otaggade pga. av att det är Söndag och alla e så himla tråkiga, blö orkar inte haha, nejmen nu ska jag gå och göra mig en sallad till lunch, nyttig jag är! :)
 
 
 
 

Wie
DATUM: 2012-10-27 | TID: 17:39:00 | KATEGORI: Allmänt

 
 
 
 
 

Fikat
DATUM: 2012-10-27 | TID: 16:48:58 | KATEGORI: Allmänt

Jag har precis varit och fikat med Astrid som jag typ inte har träffat på 2 veckor, var skitmysigt! Vi möttes upp typ klockan 3 och sen gick vi en runda på stan, efter det fikade vi på Café 60 på Sveavägen, asmys!
 
Så jag kom precis hem och nu har jag verkligen ingenting att göra, haha gaahh får panik för jag har tråkigt, är en sån preson som alltid måste ha nåt att göra, det är skitjobbigt, hatar att bara sitta hemma och tråka, känns som man verkligen inte har nåt liv då...
Men nu ska jag göra mig en latte och fundera på vad jag ska göra ;)
 
 
Ja, jag har bildbriiiiist!
 

Tonight
DATUM: 2012-10-27 | TID: 01:14:37 | KATEGORI: Allmänt

Hej sötisar! Hur är allt med er?
 
Med mig är det iallafall fint. Kvällen har spenderats först med Oumie och Charlotte och sen med Annika och Filippa lite senare. 
Idag i skolan hade vi Halloween-dag, det var superkul eftersom alla klädde ut sig till skitroliga saker men det fanns några torrbollar (inklusive lite mig), haha satsade bara lite :P Men det var faktiskt skitkul!
Här är några fina bilder jag tog under dagen från Instagram:
 
 
Haha min sköna klass alltså, I love you guys♥
 
Ikväll åt jag då tacos med Oumie och Charlotte, innan det var jag snabbt på Donken med Oumie, Samir och Charlotte och träffade även min syrra där med. Sen gjorde vi tacos somsagt och sen skulle jag till pappa men det blev lite ändrade planer när jag kom dit och jag gick till Annika och Filippa istället och hade det lite roligt här och sedan gick jag hem!
 
 

Halloween
DATUM: 2012-10-24 | TID: 22:37:51 | KATEGORI: Allmänt

 
Åh, herregud vilket fult collage, men det var iallafall det här jag hade tänkt mig vid Halloween och istället för vitt läppstift hade jag tänkt att ta rött, och om det inte finns blåa linser kanske ta röda men vi får helt enkelt se! :D
 

El panico
DATUM: 2012-10-24 | TID: 22:32:12 | KATEGORI: Allmänt

 
Här får ni två väldigt intressanta foton på ett ljus i mitt rum och mina skitiga converse, det är nämligen så att jag har lite panik över att jag inte vet vad jag ska ha på mig imorgon och att jag har ett väldigt ostädat rum just nu därför sätter jag mig och bloggar istället, det löser ju alla problem, bra jobbat Julia, bra jobbat!
 
Nejmen, jag pallar inte städa, gör det imorgon istället och imorrn är det torsdag, typ sista ''normala'' skoldagen eftersom att vi har Halloween-dag i skolan på fredag, kommer bli superkul och se alla klä ut sig osv sen har vi ju bara två lektioner på fredagar och en jättelång håltimme på typ 2,5 timme så det är ju asnice!
Men imorrn blir det skola sen ska jag möta mamma nere på stan och gå till Buttericks för att handla lite Halloweensaker, funderar på att köpa ett par typ''jätteblåa'' linser, såna där som lyser läskigt, aah det är så svårt att förklara men kan göra ett inlägg om det senare ikväll, vad jag hade tänkt att ha på mig! Men vi hörs alla babes!
 

I'm all alone
DATUM: 2012-10-24 | TID: 19:06:06 | KATEGORI: Allmänt

 
Hej sötnosar!
 
Nu har Filippa gått hem och jag sitter här hemma själv, precis sett på skräckfilm och är därför skiträdd och ensam. Lyssnar på världens bästa låtar in the whole world och njuter av livet, hungrig är jag också men det får vänta för pallar inte göra mat nu, lat som man är. Och sen måste jag komma på vad jag ska göra på lovet också, har liksom inte planerat riktigt vad jag ska hitta på men nåt blire välle, får väl sova, äta och umgås med mina kära vänner, det blir säker mysigt! 
Filippa och jag har planerat att vi ska på pangkalas i helgen och softa galet, det kommer bli najjan! Älskar min lilla Flippis♥
Hmm, vad händer med på lovet, ska vara med typ Charlotte, Oumie och Samir och chilla med dom lite oså sen kanske träffa nån mer, inte planerat vilka dagar än men det blir väl som det blir, gillar egentligen inte att planera så mycket, gillar bara att ta det som det kommer, yoloa som man säger ;)
 
Men asså nu ska jag göra massor av roliga inlägg som kommer poppa upp imorgon på bloggen lite ibland, så håll utkik!
 
 

Denna låten är bezt, punkt.
DATUM: 2012-10-24 | TID: 18:59:30 | KATEGORI: Allmänt

 
 
 
YOU GOTTA LOVE IT♥
 

Tjenamittbena
DATUM: 2012-10-24 | TID: 14:35:55 | KATEGORI: Allmänt

Hej alla!
 
Kom hem för typ en och en halv timme sen ifrån skolan, slutade tidigt idag. Hade bara en lektion idag för jag lyckades försova mig, igen hehe, typiskt mig :P Men jaja, snart är det lov och då kan jag sova hur mycket jag vill :D
 
Nu sitter jag och pluggar, as usual, men bättre att plugga nu så jag kan gå ut igen när alla slutar för dagen för jag vill gröa nåt kul idag nu när jag suttit hemma hela veckan efter sklolan och bara deppat över massa saker, usch, hatar verkligen att vara hemma och deppa när man kan göra trehundratusenmiljoner roligare saker än det, men I guess att det är väl bra att ha såna dagar ibland för då märker man verkligen hur underbart livet egentligen är när man skrattar och har roligt och man uppskattar verkligen att man lever! 
Men eftersom jag har världens bästa friendzz så gör dom mina dagar hundra gånger bättre om jag är deppig♥
På tal om världens bästa friendz så smsade Filippa mig precis och undrade om vi ska ha filmmys och prata om livet i allmänhet, så nu ska jag möta henne vid bussen och sen kanske vi tar en liten prommis osv. precis vad jag behöver just nu, bara prata om livet!
 
 
En bild från i förrgår kväll när min lillaälsklingsmisse var trött, naww bebis!
 

Åh
DATUM: 2012-10-23 | TID: 22:07:00 | KATEGORI: Allmänt

Åh blir alltid så himla deppig nu till hösten, vet inte varför men har alltid haft mina svackor nu på hösten. Vet inte varför men det blir bara så, känns så himla jobbigt och nu de senaste 3 veckorna har det verkligen varit superjobbigt på grund av massa olika anledningar, har haft fullt upp i skolan och bara allt har varit så himla jobbigt. Men nu verkar allt falla på plats och jag vet liksom vem JAG är igen, hade typ tappat bort mig i mig själv förut och visste inte riktigt vem just JAG var tills nu, vet fortfarande inte riktigt vem JAG är men det kommer nog ju längre tiden går.
 
Om jag tänker tillbaka 2 veckor så kommer jag ihåg hur jag mådde, jag mådde verkligen skit, även fast det kanske inte såg ut så på utsidan så mådde jag inte bra alls. Kände mig sviken, sårad, ensam, stressad och hade inget lust i livet längre, hade tappat suget av allt men nu mår jag betydligt mycket bättre och jobbar på att det ska bli ännu bättre. Tror jag behöver det här Höstlovet nu för att verkligen få ro och kunna leva mitt liv lite utanför skolan nu för jag tror att det är skolan som har ökat på stressen ännu mer.
Nu ska jag starta ett nytt liv, börja om från början igen, bygga upp allt som rivits ner igen och verkligen starta om från grunden och hitta någon som verkligen bryr mig och älskar mig för den jag är, det är verkligen nåt jag behöver nu. Nån som alltid finns vid min sida i vått och torrt och bara är där...
 
Allt kommer att bli bra, det kommer ordna sig.
 
 
 
 

Tråkiga bloggdagar
DATUM: 2012-10-23 | TID: 19:16:23 | KATEGORI: Allmänt

Shit vilka torra inlägg jag könner att jag lägger upp varje dag. Handlar alltid om typ läxor osvosv. plus att igår hände en liten sak som jag inte vill ta upp i bloggen.
Men ikväll hade jag tänkt att skriva ett litet inlägg om läxor men eftersom att jag precis insåg att jag gör alldeles för mycket inlägg om läxor osv. så skippar jag det helt enkelt!
Så nu ska jag istället berätta om hur min dag har varit. Imorse började vi 8.30 och hade NO i 2 timmar och 40 minuter! Men sen var det en ganska chill dag och jag fick veta att jag fick ett E på mitt matteprov så jag har klarat det iallafall, är supernöjd at jag klarade det för trodde seriöst att jag skulle på F :D
Efter skolan mötte jag upp Minna, Oumie, Samir och Charlotte. Men sen åkte Challie för hon skulle vara barnvakt och då åkte jag, Oumie, Minna och Samir till Minna och fikade lite, tog fula bilder, skrämde folk på Chatroulette och hjälpte Minna att packa till Oman som hon och Calle åker till inatt, alltså jag kunde inte vara med avundsjuk, those lucky bastards! :O
 
Men nu ska jag göra en kopp te, plugga lite och vänta på att mamma ska komma hem med middag!
 
 
Gjorde ett fint litet collage med bilder från Weheartit.
 

NY PP PÅ FB
DATUM: 2012-10-22 | TID: 20:39:32 | KATEGORI: Allmänt

 
HISS ELLER DISS? :D
 

I'm wide awake
DATUM: 2012-10-22 | TID: 01:03:11 | KATEGORI: Allmänt

Hej peeepzz!
 
Ligger här hemma i sängen och kan inte sova, imorrn börjar jag 12.05 så det är därför jag är uppe så länge, ganska skönt att börja så sent, som att ha en extra helgdag egentligen men jaja idag så har jag inte gjort så mycket förutom att ha butit en jacka på H&M som jag kommer lägga upp en bild på och sen har jag städat migg rum så nu är det jättecozy och sen har jag bytt profilbild på facebook, vilket är en väldigt stor grej för mig faktiskt haha :D
 
Nejmen är så himla trött nu så borde verkligen sova, såg också på Solsidan och Williams Lista idag, standard på söndagar liksom, någon annan som såg dom eller nån av dom iallafall? :)
 
 

I dont know.
DATUM: 2012-10-21 | TID: 18:54:00 | KATEGORI: Allmänt

 










Lördag
DATUM: 2012-10-20 | TID: 13:48:07 | KATEGORI: Allmänt

Hello people!
 
Är så himla trött, gahh! Somnade inte förrän 3 igår pga. en sak och kom hem typ klockan 1 eller asså det va lite knas, så kom egentligen hem vid typ halv tolv men egentligen inte, haah så oklart men jaja! Somnade inte förrän halv tre inatt, vaknade sen klockan tio i 10 av mitt dumma jävla alarm som jag hade glömt att stänga av från dagen innan. Nu har jag iallafall fixat klart mig och klockan prick två ska jag möta mamma vid fältan. Jag ska köpa en present till Challie, en almanacka och sen ska jag fika också. Efter det är planerna att gå hem, fixa mig och sen ta tunnelbanan till Challie för att äta en mysig tjejmiddag :D Wiiee♥
 
Efter den här brutalt jobbiga skolveckan som egentligen bara var 5 dar men kändes snarare som 5 år så är det skönt att det är helg och helgen har börjat bra iallafall!
Men nu ska jag bege mig mot Fältan, vi hööörs!
 
 
 
 
 

Friday night
DATUM: 2012-10-19 | TID: 18:08:00 | KATEGORI: Allmänt

Tjena allihopa och godkväll!
 
Kom precis hem från Filippa och ska nu äta en cozy middag med mamma. Ikväll blir det väl antagligen fest och hänga med sköna människor men det får inte bli försent för att imorrn blir det ju tjejmiddag hemma hos Challie sen kanske fest efter och då vill man ju inte vara för trött för det är ju inte kul alls!
Idag har det varit en sån där tråkig skoldag som inte är för jobbig eller jättebra, den var liksom normal. Fick lite depression under sista lektionen sådär och var ganska ledsen men det gick över efter ett tag när jag åkte och mötte Filippa på Tc, standard!
Vi gick sen runt lite på stan, ungefär som igår och sen tog vi en god glass på Montis i Gallerian, världens godaste chokladglass :D Sen traskade vi hemåt mot Östermalm och gick hem till Filippa, stannade där en stund och sen gick jag hem och nu sitter jag här. Filippa kommer hit om typ 20 minuter om hon inte är för seg!
 
 
Taggad och glad för att det är fredag! :D
 

With friendo
DATUM: 2012-10-18 | TID: 19:08:19 | KATEGORI: Allmänt

Hej allihopa!
 
Är nu med Filippa hemma hos mig, vi äter satsumas, passionsfrukt, äppelpaj och lyssnar på Emelie Sandé, lite sådär mysig torsdagskväll! Idag så var jag hemma på förmiddagen sen på eftermiddagen tog jag tunnelbanan till Tc och mötte Filippa som precis hade slutat för dagen, vi gick sen en runda i Gallerian och sen lite allmänt över stan till vi tillslut gick hem till Filippas pappa och såg lite på tv. Sen gick vi ut på promenad en kortis och drog till 7-eleven där jag köpte en latte och kanelbulle. Men nu ska jag vara social mot Filippa, hörs!
 
 
Filippa bestämde sig sen för att köpa 7 chipspåsar och 3 oreopaket sen åt hon upp allt på typ 20 minuter, skämt åsido hahahah hon blev skitsur när jag skrev det där :D
 

Cheerleadingmöte i la escuela
DATUM: 2012-10-18 | TID: 14:06:40 | KATEGORI: Allmänt

Tröja- Bikbok, Jeans-Prag, Halsband-Bikbok
 
Känner mig lite busig idag fyi.
 
 

Fina klänningar
DATUM: 2012-10-18 | TID: 11:23:11 | KATEGORI: Allmänt

Nu till hösten använder man nog inte så mycket klänningar men jag hittade massor av söta klänningar på Nelly.com som kanske skulle kunna komma till användning på massor av tillställningar osv. i höst eller vinter, eftersom mina favoritfärger är typ vit, svart, rosa och beige så blev det ganska många klänningar i den nyasen som jag tittade på, här kommer några av mina favoriter!
 
 
Åh, så fina! Ska fixa mina Lovebasket nu och lägga in lite fina höstsaker där, så håll er uppdaterade :D
 
 

Damp
DATUM: 2012-10-18 | TID: 08:54:00 | KATEGORI: Allmänt

Godmorgon sötnosar!
 
Idag ska jag vara hemma, mår inte så bra dessutom är jag sjukt stressad över skolan och allt, så himla mycket plugg i den skolan jag går i. Har tom. haft lite tankar på att byta skola men det kanske är försent att göra sånt nu...men hade faktiskt tänkt att byta till Bromma Gymnasium, även fast det ligger typ en halvtimme från mig. Känns bara som att jag blir sönderstressad över att det är så mycket plugg i min skola och Bromma var ju mitt andraval så jag vet inte, kanske, kanske inte, det liksom är typ 50, 50 just nu känner jag.
Man ska ju inte heller känna ångest över allt skolarbete men jag kanske överreagerar, vem vet? :P Fast det gör jag egentligen inte, jag försöker verkligen se allt positivt men det finns inte så jättemycket positiva saker förutom att jag har världens bästa klassisar, det är det bästa med att gå i Norra Real men alltså åh jag får se, jag skulle ju tagit den rätta skolan från början, känns lite konstigt att komma in nu och inte känna nån, lätt att man kanske blir lite efter i allt då med...sen hände ju en sak för typ två veckor sen nu som jag inte pallar bara, skrev i ett tidigare inlägg, hatar falska människor, man tror att dom är något bra men sen inser man att dom egentligen är skit bara!
 
Men, jag ska tänka ett tag till och verkligen försöka få allt att bli positivt men vi får se!
Nu ska jag göra mig en kopp te och sätta på en bra film på tvn, myys!
 
 
 

Tjenna
DATUM: 2012-10-16 | TID: 20:06:10 | KATEGORI: Allmänt

Tja boys and girls!
 
Sitter här hemma och ska snart ut med Filippa på en liten kvällspromenad as usual. Är fett mätt för jag åt en pizza till middag och jag brukar inte gilla pizza men var skitsugen på det idag så det fick bli det iallafall!
Idag har jag bara chillat hemma för jag mådde ganska dåligt imorse men nu mår jag prima! Var tom. i Sigtuna med min mamma och fikade, tittade runt i lite affärer och så, vilket var supermys att bara spendera lite tid med mamma♥
Men imorrn ska jag till skolan och sen på eftermiddagen är planerna att träffa Lisa på stan och typ fika sen på kvällen måste jag plugga in engelska glosor (standard). Men efter torsdag så är det faktiskt helt pluggfritt och sen är det ju helg :D Taggad! Även fast jag inte har så himla mycket planer förutom att jag ska till Challies födelsedagsmiddag på lördag vilket ska blir sjukt kul!
Åh, asså vafan får massa jä*la förfrågningar från Farmille 2 på facebook hela tiden! Sjukt störande, JAG VILL INTE SPELA FARMVILLE! Oh gosh, dampanfall men om ni som skickar förfrågningar till mig på facebook så snälla sluta med det mvh. Julia :*
Nejmen, jag känner mig lite allmänt störd ikväll vilket kanske är ganska normalt men känner mig lite extra konstig faktiskt, kanske pga. att jag inte var i skolan idag och hade skittråkigt, har så himla mycket energi i mig som bara vill ut, är typ alltid pigg :D
 
Men nu ska jag smsa Filippa, måste ju påminna henne om att vi ska på kvällspromenad eftersom hon alltid är så sjukt seg...
 
 
 

Mitt liv suger
DATUM: 2012-10-15 | TID: 19:46:07 | KATEGORI: Allmänt

Åh, detta eviga pluggandet tar livet av mig. Orkar inte plugga nåt mer. Känner bara för att yoloa lite och skita i allt och sen bara chansa på att provet går bra imorrn, tror fan jag gör det! :D
Matteprovet gick ju åt helvete så det kan ju inte skada om det här provet går åt helvete det med eller hur? ;)
 
Jaja, vad gör nidå guys? Ni sitter säkert med en stor kopp te framför tvn just nu medan jag sitter här och har det awesome, skitkul! Men efter imorrn så kan jag göra det med för i fredags när alla andra va och partajade då satt jag hemma med datorn i knät och skrev klart alla läxor jag har den här veckan så det är asnice! Så när det här provet är avklarat då är det bara för mig att chilla hela veckan, kan ju passa på att vara uppe hela nätterna då för jag kan ju bara sova på lektionerna hela dagarna, åhnej nu låter jag som värsta lallaren men nej det kan jag försäkra er om, jag är en liten pluggis men ibland spårar jag och då spårar jag rejält (eller inte men vi säger så bara för att jag försöker vara så cool som alla andra).
Iallafall, var var jag? Åhnej nu har jag tappat bort mig i mina egna ord igen! Åh, jag orkar inte. Bäst jag avrundar detta inlägg innan det blir alldeles för rörigt, vi hörs puss!
 
 
Här får ni en fin bild ifrån i Augusti när det fortfarande var varmt och man kunde gå utan kofta, det var tider det!
 

PERFECTION
DATUM: 2012-10-15 | TID: 15:57:32 | KATEGORI: Allmänt

 
Jag dör.
 

Home
DATUM: 2012-10-15 | TID: 15:55:42 | KATEGORI: Allmänt

Hej alla!
 
Nu kom jag precis hem ifrån skolan och ser på tv hos pappa. Har skittråkigt och vet att jag måste plugga för har ett stort Historiaprov imorrn på morgonen men pallar seriöst inte bry mig. Vet att det är viktigt att satsa på skolan men jag är så himla pluggtrött just nu och orkar verkligen inte satsa så himla mycket längre. Jag går trots allt bara första året u gymnasiet. Vet att alla år är viktiga men åh jag orkar bara inte just nu :P
Snart kommer pappa hem och är så himla sugen på sushi så tror att det blir det till middag ikväll :D Sen ska jag väl antingen plugga och så kanske jag ska träffa Filippa en kortis och snacka med henne lite om vad som händer i våra liv, saknar henne! Även fast jag träffade henne igår, hahah, nejmen nu måste jag fixa lite saker så vi hörs!
 
Så här ser jag ut idag: Jeans-Hollister, Blus-H&M, Kofta-Bon Piont, Converse, Jacka-Zara, Väska- Longchamp

Yesterday
DATUM: 2012-10-14 | TID: 12:24:24 | KATEGORI: Allmänt

Åh igår var roligt för då fick jag spendera kvällen med min underbara klass, det var faktiskt riktigt mysigt. Vi var hemma hos en killkompis i min klass som heter Gustaf på St Eriksplan. Gick dock hem ganska tidigt, typ klockan halv 1 för jag var ganska trött och skulle plugga idag vilket jag inte börjat med än hehe :P
 
Här kommer lite härliga pics från igår!
 
Jag, Elsa och Ida♥
 
Maja och Gustaf♥
 
Jag och Elsa, haha mitt hår x)
 
Emma B och Julia H♥
 
Elsa och en tjej som hette Matilda, hon gick dock inte i min klass :)
 
Jag och Elsa♥ Så phiiina
 

Frukostmys
DATUM: 2012-10-13 | TID: 12:02:03 | KATEGORI: Allmänt


Schnyyggt
DATUM: 2012-10-13 | TID: 00:02:55 | KATEGORI: Allmänt

Byxor- Levis, Blus- Bikbok, Skor- Minnetonka, Väska- Bikbok.
 
Asså döööö vilka schnygga saaaker, vill ha men har inget paraflow så får väl vänta, åååh!
 
 
 

I thought you were perfect...
DATUM: 2012-10-12 | TID: 21:36:00 | KATEGORI: Allmänt

 
 

Spårat
DATUM: 2012-10-12 | TID: 21:31:00 | KATEGORI: Allmänt

Jaaa, spårat fredagskväll asså...
Sitter hemma med en latte från 7-eleven, det mest spårade som hänt ikväll, shit asså! Nejmen, är sjukt trött och pallar inte gå någonstans men är ändå sjukt taggad på fest vilket inte finns när man bor på den här stadsdelen där det verklogen inte går att ha fest. Vilket suger.
Jag önskade att bara nån skrev till mig just nu och bara sa, kom på fest! Skulle seriöst slängt datorn på golvet, dragit på mig jackan och ut direkt men nejnej det går inte för jag sitter här hemma som en foreveralone och chillar galet.
Men vad ska man göra? Vissa helger är det bara inte fullt ös helt enkelt, vissa helger är ment to be- chillhelger...åh och jag är verkligen inte en sån person som kan sitta hemma en hel helg och bara sitta. Jag vill ut! Jag har så himla mycket energi i mig som bara vill ut! Men blööö, detta suger verkligen. Nu sitter jag säkert och bloggar något som absolut ingen kommer läsa eftersom alla, exakt alla är ute dom med och festar och har det skitkul! Kul!
 
Måste smsa Oumie också, för hon svarar inte. Vi skulle ju firat Challie nu på kvällen också! 
 
 
 
 
 
Haha, min lillasnuttekatt i hörnet som myser med mig också, hon finns för mig i alla lägen, älskar dig min lilla katt♥
 
 

Feeling good
DATUM: 2012-10-12 | TID: 18:56:51 | KATEGORI: Allmänt

 

School
DATUM: 2012-10-12 | TID: 16:51:00 | KATEGORI: Allmänt

Hello readers!
 
Är nu hemma från skolan, kom precis hem efter att ha varit med Oumie, Samir och Charlotte i Humlegården. Vi satt och åt kladdkaka eftersom att Charlotte fyller 16 idag, GRATTIS!♥
Det var en ganska chill dag i skolan idag eftersom jag bara har två lektioner på fredagar så det är nice! Ikväll finns inga planer på fest just nu, så man får väl se hur kvällen blir, det blir väl som det blir antagligen...planerna blev ju ändrade i sista sekund men det är väl ödet i guess...
Men iallafall, nu ska jag hjälpa mamma att fixa en liten ''middagsbjudning'' hon ska ha eftersom hon också fyller år idag! :D
 
Bloggar om en stund igen!
 
 
 

Skriva av mig
DATUM: 2012-10-11 | TID: 23:49:33 | KATEGORI: Allmänt

Åh känner verkligen att jag behöver skriva av mig lite...
Är så himla trött på allt just nu, allt ärså himla vardagligt och normalt...hatar normalt, så tråkigt. Vill verkligen att nåt ska hända i mitt liv, vill träffa nån som verkligen gör mig glad varje dag men tydligen finns inte dom människorna. Trodde jag hade träffat nån som verkligen ville nåt och var mogen nog att inte hålla på att bara leka runt och låtsas nåt som egentligen inte finns där. Jag orkar bara inte med falskheten,att allt är en lögn hela tiden. Alla bara ljuger, säger saker som inte är sant, allt är bara en stor fet lögn!
 
Och så sitter jag där som ett fån och inbillar mig saker som inte är på riktigt. Jag tror något som egentligen aldrig kommer att hända. Jag är inte bra nog, jag kommer aldrig att vara bra nog...vad har jag gjort för fel? Är det mitt fel alltihop? Sluta ignorera mig! Pallar verkligen inte när man blir ignorerad. Förstår du inte att jag blir sårad? Att du uttnyttjar mig genom att låta mig tro saker. Gör inte saker du egentligen inte menar, spela inte spel för du vet väl att det alltid kommer tillbaka! Karma! Tänk på det.
Förstår bara inte varför vissa människor inte bara kan sluta vara så himla oklara, sända ut fel signaler och sen inte bry sig, lägga av helt och låtsas som att den har det jobbigt i sitt liv, att allt är kaos i den personens liv. Men vafan förstår du inte hur jag mår när du gör såhär?Jo, jag känner mig utnyttjad, utnyttjad och sårad, just det det kanske låter som att överdriva men det är faktiskt just så jag känner och om jag vill skriva det så gör jag det!
Får panik av allt som händer i mitt liv just nu med plugg, familj, och så blir man sviken och ledsen mitt i allt också, pallar seriöst inte med alla jävla människor som är falska! Kan ni bara försvinna ur mitt liv! Eller du! Kan DU bara försvinna ur mitt liv just nu...
Känner mig utnyttjad. Du vill bara träffa mig när du känner för det, du vill bara smsa mig när du känner för det, du vill bara ringa mig när du känner för det. Dessutom är det bara jag som hör av mig och då stör jag tydligen dom få eller rent utav enda gången jag hör av mig VARJE dag. Du hör inte av dig ett skit, sen när du äntligen gör det så är du upptagen igen efter en minut, vad är det som är så jävla mycket viktigare än att snacka med mig i typ fem minuter, det är det enda jag ber dig om!
 
Så snälla, ta till dig dom här jävla orden just nu! Har fan snart fått nog asså!
 

Måste bli bättre
DATUM: 2012-10-11 | TID: 22:56:39 | KATEGORI: Allmänt

Måste verkligen börja bli bättre på att blogga och imorrn så ska jag blogga sjukt mycket, jag lovar! :D
 
 

DATUM: 2012-10-08 | TID: 22:53:00 | KATEGORI: Allmänt





 
 
Four words: I fucking love you.
 

Kanelbullens dag
DATUM: 2012-10-04 | TID: 15:44:20 | KATEGORI: Allmänt

 
 
 
Hej allihopa!
 
Idag var det ju kanelbullens dag. I våran skola var det Kanelbullerace, man skulle äta flest kanelbullar under 4 minuter och den som vann fick en gratis biljett till Idre :)
 
Jag sitter hemma nu och ska snart ut och träffa min mamma, vi ska köpa lite saker jag behöver och sen ska vi äta middag på Ciao Ciao Grande, älskar den restaurangen, italiensk mat är absolut den bästa smaken!
Ser på tv just nu, det är Housewifes of Atlanta, så himla töntigt program. Dom tror verklgen att dom är så himla bra och så mycket bättre än alla andra, haha så himla patetiskt :D
Juste, jag hade ju också mitt föredrag idag. Det gick ganska bra men jag tror att jag pratade lite för snabbt men var inte alls så nervös när jag väl stog där och pratade. Känns som himla skönt att ha det överstökat och nu har jag inte några läxor kvar den här veckan och imorrn börjar jag även klockan ett och har bara en lektion men sen ska jag ju vara barnvakt imorrn kväll också.
Men kommer blogga mer när jag kommer hem sen ikväll.
 
 

Hemma
DATUM: 2012-10-02 | TID: 12:49:22 | KATEGORI: Allmänt

Hej alla sötnosar!
 
Nu sitter jag är hemma och har precis kommit hem ifrån skolan. Idag hade jag praktiskt taget bara en lektion så det var jätteskönt! Men plugget är inte slut än, jag måste fortfarande skriva klart mitt tal och sen har jag NOprov imorgon som är skitviktigt så det blir bara att plugga idag efter skolan vilket är synd när man slutar så tidigt fast ändå ganska bra för då kan man plugga hela eftermiddagen istället för att plugga hela kvällen som jag gjorde igår vilket var ganska tråkigt och jobbigt.
Nu ska jag äta klart min glass och sen göra mig en kopp te, som vanligt! Jag bloggar nog senare när jag pluggat klart för det är ganska mycket som ska göras och då lägger jag nog plugget före bloggen faktiskt, det är ju viktigt att få en bra start i skolan nu och inte slöa för då kommer man få det superjobbigt sen och behöva ta igen allting så bara man håller igång hela tiden och verkligen satsar så lönar det sig i längden!
 
Kanske drar ut och springer senare också men jag får se hur det blir med det haha som vanligt ^^
 
 
 

Perfumes
DATUM: 2012-10-02 | TID: 12:41:45 | KATEGORI: Allmänt

 
 
Okej, det här är mina absoluta favoritparfymer, först har vi då Victoria's Secret som då alltid kommer först! Måste köpa lite fler nu när jag åker till Manchester i December :D
Sen har jag då mina parfymer som jag mest använder och det är från höger:
1. Britney Spears Fantasy 2. Juicy Couture 3. Missoni 4. DKNY 4. Victoria Secret 5. Have Fun 6. DKNY
 
Som ni kanske märker är jag helt galen i fruktiga dofter och söta, så himla gott och den ända parfymen som inte är fruktig och söt av dessa är Missoni parfymen och det är den enda som jag tycker lukatr gottsom inte är söt :)
 
Har nån av mina läsare någon av dessa parfymer? Om inte vilken är eran favoritparfym?
 
 
 

Autumn wants
DATUM: 2012-10-01 | TID: 21:59:35 | KATEGORI: Allmänt


 
 
 

 
Alla kläder ifrån BikBok
 
Åh helvete vad jag vill ha alla dessa saker nununu! 
 
 
 
 

Today
DATUM: 2012-10-01 | TID: 21:44:53 | KATEGORI: Allmänt

Hej alla!
 
Sitter här hemma nu och ser på tv, har pluggat hela kvällen. Asjobbigt men kan lite nu iallafall! Har NO-litet prov på onsdag och sen har jag Svenskaredovisning på onsdag eller torsdag då jag ska hålla ett tal.
Åh är typ redan skoltrött den här veckan och det är bara måndag :P Men snart är det helg igen, gud vad skönt det ska bli! Känner inte för fest eller nåt nästa helg, vill bara vara hemma och ta det lugnt även fast jag tagit lugnt flera helger i rad sen skolan började för då var jag på massor varje helg men nu så blir man så trött efter skolveckorna så man är inte taggad på helgerna. Man vill helst bara ligga hemma och se på film, äta chips, Ben and Jerrys, godis och läsk och bara mysa med nån mysig person kanske haha♥ Nejmen, åh vad jag längtar till nästa helg förutom på fredag för då ska jag sitta barnvakt men sen på lördagen då ska jag bara ta det lugnt sen på söndagen vet jag inte heller vad som händer.
 
Men nu ska jag dricka en kopp te, ta det lugnt och se på tv en stund...
 
 
Bild från Instagram idag, det är på Oumie (från vänster), Charlotte och jag i Maj när vi testade klänningar till balen, memories♥