Packat och klart!
DATUM: 2012-07-31 | TID: 15:33:18 | KATEGORI: Allmänt

 
Så nu är allt packat och klart! Köpte en rosa resväska igår haha, man vill ju vara lite snygg när man åker, haha nej skoja gillar bara rosa ^^
Nu ska jag duscha och fixa iordning mig så jag känner mig extra fräsch tills jag ska flyga imorgon, är fortfarande så himla trött eftersom att jag var uppe till imorse men hoppas det blir bättre när jag har duschat, mer uppdatering kommer då :)
 
 

Trött
DATUM: 2012-07-31 | TID: 12:49:19 | KATEGORI: Allmänt

Hej sötisar!
 
Vaknade precis, är så himla sjukt trött, somnade klockan 5 imorse efter att ha pratat i telefon från klockan 11 igår kväll, omg vad trött jag är, fast det var värt det♥ hehe
 
Nu ska jag sätta på en mysig film och bara ta det lugnt, fixa en smoothie och bara ta det lugnt hela dagen för det tycker jag att jag är värd haha. Sen ska jag packa lite till för jag åker ju imorgon klockan 12 mitt på dan och man måste ju vara på flygplatsen 2 timmar innan så måste gå upp typ 8, snaaaark. Men ska typ gå och lägga mig astidigt ikväll, typ 8 eller nåt, måste verkligen sova så att jag är pigg imorgon.
 
 
Här får ni en fin bild på mig ifrån Cypern :)
 

HOME
DATUM: 2012-07-30 | TID: 22:58:40 | KATEGORI: Allmänt

Hej alla söta läsare!
 
Vet att ni har saknat mig :) men jag har saknat eeeer med! :D
Jag är fett trött efter att jag har åkt bil typ hela dagen från landet, sen in till stan, packat resväskan sen åkt vidare till pappa och så har jag sett på film, fixat lite inför resan oså, tvättat kläder. Fikat har jag också gjort, åt världens godaste bakelse som pappa hade köpt hem ifrån nåt bageri, var så sjuktjävla god och jag som inte brukar gilla bakelser men älskade den här!
Nu ska jag städa lite mer i mitt rum, högsta musik på och tagga inför en hel shoppingvecka! :D wooho, så taggad!
Här får ni lite härliga bilder som jag hittade precis...
 
 
 
 
 

Kommer hem idag!
DATUM: 2012-07-30 | TID: 10:27:04 | KATEGORI:

Hej allihopa! Idag kommer jag hem till stan så då kommer det definitivt att bli mer bloggning. På onsdag åker jag till Prag i Tjeckien för att shoppa. Kommer ha gratis wifi där så kommer kunna uppdatera er varje dag! Vädret är också super där när vi kommer :D


NO INTERNET
DATUM: 2012-07-25 | TID: 22:17:41 | KATEGORI:

Anledningen till att jag inte har bloggat är egentligen väldigt simpel, jag har varken dator eller internet. Det känns värdelöst att sitta och göra mobilinlägg som ändå är skitfula och tråkiga och ändå som ingen läser när man kan istället göra inlägg som är innehållsrika och roliga när man kommer hem. Dessutom är det ju sommar så läsarsiffrorna är inte sådär skyhöga just nu men somsagt kommer mer inlägg inom kort! Puss!


Sorriii
DATUM: 2012-07-20 | TID: 21:09:46 | KATEGORI: Allmänt

 
Sorry for bad update guys!
 
Idag så har jag faktiskt inte gjort så mycket men ändå har jag inte bloggat haha jag är så lat nejmen jag orkade bara inte helt enkelt. Idag så har Filippa och jag chillat på morgonen och sen så drog hon och så var jag hemma och tog det lugnt oså städade lite hemma och i mitt rum osv. sen fixade jag mig, duschade sminkade mig, fixade håret oså så att jag kände mig extra fräsch och nu ikväll ska Filippa och jag ut, planerna är inte exakt bestämda men älskar spontana saker så det blir bara nice! Bloggar nog mer senare ikväll. Puss!
 

Morron
DATUM: 2012-07-19 | TID: 08:54:57 | KATEGORI: Allmänt

 
Godmorgon allihopa!
 
Gud vad jag är uppe tidigt, men jag ska faktiskt in till stan för att klockan tolv ska jag och Filippa dra till Grönan så jag måste vara inne tidigt. Ska hinna duscha, äta frukost, sminka mig, fixa håret oså innan jag drar dit med, fräscha till mig så att man känner sig pigg. Även fast jag bara har sovit 6 timmar inatt så är jag faktiskt ganska hyfsat pigg! Nu på sommarlovet går det faktiskt inte att gå och lägga sig tidigt, det går verkligen inte. Jag har vänt på dygnet totalt, försökte gå och lägga mig halv tolv igår men det gick verkligen inte så somnade vid halv två istället :P
 
Men nu ska jag gå, skriver mer senare!
 

Passion Pit
DATUM: 2012-07-18 | TID: 23:16:32 | KATEGORI: Allmänt

 
 
 
 
Dom här visade Jenny mig igår och jag tycker deras låtar är awesome! :D
 

Trött
DATUM: 2012-07-18 | TID: 22:22:44 | KATEGORI: Allmänt

Hej sötisar!
 
Just nu ligger jag i soffan hemma och ser på en sjukt bra film som heter "Role Models", så sjukt bra film! :D
Sitter även och snackar lite i telefon. Är sjukt trött idag eftersom jag gick och la mig klockan 3 igår men ikväll, efter att filmen är slut tänker jag gå och lägga mig så att jag blir pigg imorgon för Filippa och jag ska dra till Grönan och ha det awesome hela dagen för en gång skull ;)
Idag har jag bara chillat med Filippa på morgonen eftersom att hon sov över hos mig, så vi vaknade vid typ tio i två, skönt att sova ut för en gång skull det här lovet, sen åt vi god frukost och sen gick Filippa då var jag hemma, städade mitt rum oså så att det blev snyggt och sen kom pappa och hämtade mig med bilen och så åkte jag hem till honom i Sollentuna så nu har filmen börjat igen så måste sluta nu, puss!
 
 

Bilder från de senaste dagarna
DATUM: 2012-07-18 | TID: 21:03:25 | KATEGORI: Allmänt

 

Jeffrey Campbell
DATUM: 2012-07-18 | TID: 14:38:34 | KATEGORI: Allmänt

En sak jag alltid velat ha är ett par snygga Jeffrey Campbell. Jag skulle helst vilja ha den modellen som har nitar bak och är svarta dom är så himla snygga! 
Jag ser jättemånga gå runt med dom på stan och dom är supersnygga på det enda problemet är att mpnga inte kan gå i dom och då blir det inte lika snyggt, jag tycker att om man köper ett par riktigt höga klackar ska man kunna gå i dom. Jag har testat ett par Jeffrey Campbell av en kompis och om man går länge i dom så får man sjukt ont i fötterna i början så jag antar att man måste gå i dom ett tag för att dom ska kännas sköna.
 
Här är några modeller som jag skulle vilja ha:
 
 
Nån som har Jeffrey Campbell klackar? :D
 

Jagade
DATUM: 2012-07-18 | TID: 02:03:35 | KATEGORI: Allmänt

Jaaa då har man varit ute på kvällspromenad med Filippa och blivit jagade av en man vid Stureplan så vi var tvungna att springa resten av vägen hem fick bokstavligen panik! 
Sen nere vid Kungsgatan kommer en röd bild framkörandes bredvid oss o ba en man frågar oss: "Tjejer behöver ni en taxi?" Ja ba wtf? och sen typ "Nej de e chill" omg fick rabiespanikdamp seriöst hahaha :P
 
Men nu är vi hemma iallafall och vi ska typ gå och lägga oss nu så puss!
 
 
jag vet att ni älskar suddiga webcam-bilder ;)
 

TANKAR
DATUM: 2012-07-17 | TID: 23:20:50 | KATEGORI: Allmänt

 
 
Jag har en tanke eller man kanske kan kalla det mer ångest. Haha, jag är så hiiimla töntig kommer ni säkert att tycka men jag är sjukt nervös inför att börja gymnasiet i höst paniiiik! :O Asså jag ska börja i en helt ny skola, med helt nya människor och allt och jag känner absolut ingen omgaaash. Sen liksom första intrycket är ju allt man kan ju inte bara sitta i ett hörn och inte säga ett skit utan man måste liksom vara social och vilja försöka lära känna människorna du ska gå med i 3 år framåt. Jag är inte rädd för det men alltså jag är rädd för att jag liksom ska göra bort mig eller nåt sånt. Gud vad jag låter löjlig men så är det verkligen!
Men jag tror ändå att ganska många känner så, eller iallafall dom jag har pratat med känner som mig men jaja det kommer säkert att gå bra!
 
Nån mer som ska börja gymnasiet i höst? :)
 
 

Sugig uppdatering
DATUM: 2012-07-17 | TID: 23:12:58 | KATEGORI: Allmänt

Godkväll allesammans!
 
Nu sitter jag hemma med Filippa och dricker te och ser på film vi ser på filmen 13 snart 30 det här är typ 52654248 miljonte gången jag ser den här filmen men den är så jäkla bra! Man blir liksom aldrig trött på den :D Älskar den helt enkelt!
Senare ikväll så ska Filipp och jag typ gå en kvällspromenad eller så går vi och lägger oss tidigt så vi blir pigga tills imorrn orkar verkligen inte sova bort alla dagar hela tiden börjar liksom skolan om typ mindre än en månad omg! Hjääälp :O
 
 
Pigga människor ;)
 

Jahapp
DATUM: 2012-07-17 | TID: 16:19:32 | KATEGORI: Allmänt

Så var det med det!
 
Filippa och jag gick till Grönan men jaaa det började hagla, regna och blåsa och vi kunde inte åka ett skit så vi köpte mat istället och satte ställde oss under ett parasoll sen gick vi hem asså det söööög balle. ååååhh vi som hade sett fram emot det.
Vi stog i kön påväg till Katapulten när dom sa att det började åska så att dom skulle inte köra den förrän om ganska lång tid så vi gick ur kön igen och gick till Blå Tåget och där började det hagla som in i helvete och spöregna så vi sprang nån annanstans men jaja så var det med det så nu sitter vi hemma och väntar på Jenny som ska komma hit så ska vi kanske fika nånstans typ på Muffin Bakery eller något annat mysigt ställe eller så stannar vi bara inne vi får se helt enkelt! ;)
 
 
Snyyyyygg visst ?! hahaha
 

Hemma nu
DATUM: 2012-07-17 | TID: 00:43:19 | KATEGORI: Allmänt

Hej allihopa!
 
Nu är det kanske lite sent att uppdatera men jag har nu kommit hem med Filippa ifrån Grönan det var asroligt även fast vi typ bara åkte saker i en och en halv timme så var det nice ändå! Filippa tvingade upp mig i Katapulten som jag åkte för andra gången i år det var såååå jäääävla läskigt så jag höll på att dö första gången jag satte mig i den alltså jag höll seriöst på att svimma! Filippa var värsta confident innan och ba: Julia det här kommer gå bra man känner typ inget sen är det över. Sen när vi sätter ss i den skriker hon att hon kommer dö och varför vi gjorde det här! Och jag skrattar bara hela åkturen och tyckte det var sjukt kul så vi åkte typ den hela kvällen och sen en gång popexpressen det var nice! :D
Sen gick vi hem och köpte mat på mataffären vi gjorde pasta med sås typ halv tolv på natten myys! Och nu sitter vi här hemma i soffan och äter chips med dip och dricker te nu ska vi se på film sen sova och imorrn hittar vi på nåt kul! :)
 
 

Grönan 2night
DATUM: 2012-07-16 | TID: 16:53:00 | KATEGORI: Allmänt

Hej allihopa!
 
Japp nu sitter jag här hemma med Filippa och tittar på roliga videos på youtube, inget liv alls jag vet när det är så fint väder ute men vi har faktiskt varit ute på stan typ hela dagen och jag tog faktiskt med mig systemkameran ut men jag har glömt min överföringsladd hos pappa så kan inte ladda över bilderna förrän ikväll eller imorgon så ni får helt enkelt vänta hehe :)
Ikväll ska Filippa och jag dra till Grönan som små fjortisar vi är och titta på Amanda Fondell och se en låt som jag vet iallafall och det är ''All this Way'' sen kan jag ingen mer låt ifrån henne hehe men den låten är asbra så den längtar jag efter att få höööra :D
 
 

Fika med Filippa
DATUM: 2012-07-16 | TID: 15:25:25 | KATEGORI:


Snygga väskor
DATUM: 2012-07-16 | TID: 10:18:00 | KATEGORI: Allmänt

 

Morning
DATUM: 2012-07-16 | TID: 09:31:41 | KATEGORI: Allmänt

Hej sötisar!
 
Visst är jag uppe tidigt?! Jag vaknade tidigt idag ju för att pappa skulle in till jobbet. Haha när jag vaknade var jag så trött eftersom jag gick och la mig 2 igår iallafall haha så jag drog bara på mig ett par shorts en tröja converse och solglasögon inget smink eller nåt :D Kändes asskönt att bara skita i hur man såg ut för en gång skull men det var ändå inget folk ute så det spelade egentligen ingen roll. 
Nu tänkte jag duscha, tvätta håret och sminka mig sen välja en lite bättre outfit hehe ;)
 
 
 
Utan smink usch haha :P
 
 

Godnatt
DATUM: 2012-07-15 | TID: 23:31:52 | KATEGORI: Allmänt

Godnatt alla söta läsare!
 
Nu ska jag gå och lägga mig för jag ska upp väldigt tidigt imorgon eftersom jag måste åka in till stan med min pappa som ska jobba. Jag orkar inte ta tåget in för jag har så himla mycket pacning med kläder osv.
Gud vad det känns som om jag bloggar om massor av onödiga saker XD men vad ska man annars blogga om liksom, jag tycker bloggar som bara har bilder i eller liksom bara har text i blir tråkigt så jag försöker liksom ha en blogg som har lite av varje, och det är väl det folk vill läsa, har jag fel? Kommentera gärna vad ni tycker en blogg ska innehålla! :)
 
 
Hittade en jättebra cover från ''The Kooks'' som jag bara var tvungen att lägga upp, hittade den på en annan blogg, och den är så himla bra! :)
Det är The Kooks som gör en cover på MGMT's låt Kids.
 
 
 

Följ mig på Instagram
DATUM: 2012-07-15 | TID: 19:56:00 | KATEGORI: Allmänt

Följ mig gärna på Instagram, där heter jag: Juliawbs :D
 
Jag brukar posta bilder där kanske 2-3 gånger om dagen om vad som händer så det är väl som en andra blogg kan man säga! Så titta där om jag inte bloggat ett tag under en dag för då kanske jag postat nåt där.
 
 

True
DATUM: 2012-07-15 | TID: 19:32:26 | KATEGORI: Allmänt

 
 

Hemma nu
DATUM: 2012-07-15 | TID: 19:05:37 | KATEGORI: Allmänt

Hej allihopa!
 
Nu har jag kommit hem, idag var jag i Stinsen med min pappa och åt lunch som ni kanske såg i tidigare inlägget, jag åt Sushi, mums! Sen köpte jag ett par till solglasögon, haha dom var nästan exakt likadana som mina solglasögon jag köpte igår bara att dom hade bättre kvalité och dessutom så kostade dom bara 50 kronor eftersom det var på rea, alltså på JC, så om ni vill köpa ett par billiga, snygga solglasögon så gå dit ;)
 
 
Ja, dom ser typ likadana ut :)
 
Ikväll kanske jag träffar nån kompis men troligtvis stannar jag hemma.
 

JUST NU
DATUM: 2012-07-15 | TID: 16:05:41 | KATEGORI:


Vill också!
DATUM: 2012-07-15 | TID: 13:48:21 | KATEGORI: Allmänt

I Novermber har ju Swedish House Mafia konsert, jag vill också gå på den men biljetterna är ju slut, det är så synd för det känns som att alla mina kompisar ska gå på den och jag skulle också vilja det. Jag missade ju Aviciis konsert i Mars också. Sen ska ju Justin Bieber ha konsert i April också? Om jag inte har fel, det kanske var Mars, aja men det bryr jag mig inte så mycket om, har liksom aldrig varit något mega-fan av honom dock tycker jag att hans nya album ''Belive'' var ganska så bra, eller det var det bästa han har gjort hitills :)
Men jag är mest besviken av att jag inte kan se SHM faktiskt eftersom det är deras sista konsert :/
 
 
 
 
 

Godmorgon
DATUM: 2012-07-15 | TID: 13:06:37 | KATEGORI: Allmänt

Gomorron!
 
Har precis vaknat, javet, seent! Hatar att vakna sent men jaja nu är det så och det är ju sommarlov. 
Idag hade jag tänkt att typ chilla på morgonen och sen kanske träffa Filippa på kvällen annars gör jag det imorgon istället. 
Jaa, vad kan jag mer säga, i veckan kommer Filippa och jag nog dra till Grönan och ha kuul för jag har saknat henne massor, även fast hon bara varit borta i typ 3 dagar, haha. Men hade inte träffat henne på hela lovet förrän i Onsdags så jag har inte hunnit träffa henne så mycket så det ska bli roliigt! :D
Men idag känns som en bra dag så det kommer säkert bli gryymt även fast jag inte har så mycket att göra men det löser sig sen, nu ska jag äta frukost, vi hörs!
 
 
 
 

New In
DATUM: 2012-07-15 | TID: 00:38:33 | KATEGORI: Allmänt

När jag var på stan med Oumie passade jag på att köpa ett par solglasögon som jag verkligen behövde!
 
 
Glitter- 80 kronor
 

Dagen
DATUM: 2012-07-15 | TID: 00:36:28 | KATEGORI: Allmänt

Hej allihopa!
 
Ser ni att det skett massor av ändringar på bloggen, eller ja hela bloggen är i princip ändrad :D men visst blev den fin?! Personen jag ska tacka för allt ser ni uppe i headern, jättesnällt! :)
 
Nu när jag har en ny blogg kommer jag blogga superduper mycket mer, så det ska bli kul!
Här kommer även lite bilder från dagen som spenderades med Oumie och Minna.
 
Jättemysig dag det var idag :D
 

Mot landet
DATUM: 2012-07-11 | TID: 11:09:25 | KATEGORI: Allmänt

Hejhej!
 
Idag drar jag till landet med Minna och Filippa, så det kommer att bli ganska lite uppdatering när jag är därute, dessutom håller jag på med en liten sak angående bloggen som kommer bli så jävla kuul! gah ser framemot när det är klart, och då kommer jag blogga mycketmycket mer än vad jag gör nu, det kan jag lova ;)
Jag kommer nog hinna slänga in ett inlägg om dagen och ibland mobilinlägg tills på fredag för då kommer jag hem, sen ska jag nog på Grönan med Filippa på lördag, jättelängesen jag var där! 
 
Jag och fiiina Minna :)
 
Jag och snyyygish Filippa :)
 

ÄLSKA♥
DATUM: 2012-07-09 | TID: 12:22:39 | KATEGORI: Allmänt

 
 

Abercrombie & Fitch
DATUM: 2012-07-09 | TID: 00:09:55 | KATEGORI: Allmänt

Fick nyss veta att Abercrombie & Fitch kanske ska öppna i Sverige, fan också detta är inte kul! Snart kommer väl allt ligga i Sverige så kommer alla ha exakt samma kläder på sig. Kom ihåg vilken hype det blev över att Hollister skulle öppna och nu går ju alla runt i Hollister kläder överallt, jag menar dom är ju fina och så men det blir inte samma sak om alla ska gå med samma kläder, Det är ju det som är grejen när man åker till tex. USA att man ska komma hem med lite saker som är ovanliga och inte finns i Sverige. Det är samma med Hollister, Abercrombie & Fitch och VS. Hoppas verkligen inte att VS kommer att öppna i Sverige, för då dör jag! Men asså ÄLSKAR deras body splashes, underkläder osv. men det blir inte kul om alla ska kunna köpa det i Sverige också, trååååk. Så dit jag vill komma är att det inte blir lika kul om alla affärer ska öppna i Sverige också men tyvärr så kommer det nog att bli så i framtiden :(
 
 
Muuuuuums♥
 

Kvällskonstigheter
DATUM: 2012-07-08 | TID: 22:45:17 | KATEGORI: Allmänt

Hey guys!
 
Sitter hemma och spelar gitarr och dricker te, myys! Imorrn vet jag inte vad som händer men jag vill iallafall träffa lite kompisar eller nåt, det var faktiskt riktigt längesen. Skiter i om det regnar jag vill vara ute och ha kul, det är sommarlov förfan! Men vädret suuuuuger, åh alltså hatar dumma Sverige, varför kan vi inte ha tropisk värme året runt, det skulle vara rena himmelriket jämfört med vad det är nu.
En sak vet jag säkert iallafall och det är att jag ska flytta ett eller två år till antingen Spanien eller något varmt land när jag slutar trean och kanske lockar med mig några kompisar också, åh gud vad nice det kommer att bli, bara chilla på stranden varje dag sen på kvällarna bara festa loss och ha allmänt roligt med alla bääääästa vänner, åh gud ta mig framåt i tiden, kanske ska försöka komma underfund med hur man skapar en tidsmaskin, det skulle vara ganska praktiskt i såna här lägen, eller hur?
Jaja, nu ska jag sluta prata om massor av galna grejjer som tidsmaskiner och sådant och istället prata om dagen. Jo, dagen blev inte riktigt som planerat, skulle åkt med pappa och syrran och gjort något kul men dagen blev så händelserik så höjdpunkten var nämligen ett drive thru-besök på hederliga Donken! Ja, det var min dag och nu sitter jag här hemma utan varken liv eller deodorant, ja jag kör lite lillabloggen style if you don't mind!
Jaaa, där dog mina ideér på topics lite smått så det är nog bäst att jag avrundar detta inlägg innan det blir alltför pinsamt, gud jag är så himla skum men det får ni allt leva med ;)
 
 
Brist på bilder har jag också så här får ni en fantastisk snygg och underbar bild på lilla mig!
 

TIPS!
DATUM: 2012-07-08 | TID: 14:10:00 | KATEGORI: Allmänt

 
De här produkterna är toppen! Dom fungerar verkligen. Om ni har slitet hår eller tex. kluvna hårtoppar så hjälper dom att motverka det. Jag har använt de här i ca 3 månader nu och man ser verkligen resultat ja menar jag har fortfarande lite kluvna hårtoppar här och där men det är för att jag behöver klippa mig men det har verkligen stärkt håret och gjort det mycket tjockare och fylligare + att det blir glansigare! Så dessa produkter rekomenderas starkt!
 

Hemma igen
DATUM: 2012-07-08 | TID: 01:33:13 | KATEGORI: Allmänt

Hej alla nattuglor därute!
 
Tänkte börja mitt inlägg med att säga att från och med nu kommer det att blir mycket mera bloggning och den här gången är jag seriös. Känner mig sjukt motiverad att börja den här bloggen på riktigt nu och så ska jag fixa med lite småsaker här och där i designen osv men det tar jag mer som det kommer. Vill få en nystart med den här bloggen och vill få den exakt som jag vill ha den!
Men nu så ska jag väl berätta lite om vad jag har gjort idag. Jo jag har varit på landet på morgonen/förmiddagen sen så åkte jag in med min syster till stan för vi orkade inte vara på landet mer sen åt vi en mysig middag på Ciao Ciao tog en caesarsallad supergott mums! Sen så gick vi till 7eleven och köpte lite gott och sen gick vi hem. Kände mig ganska otaggad på att gå hem när man liksom är själv i stan på en lördag men samtidigt var det ganska skönt har ju halva sommarlovet framför mig nu liksom åhh!
 
Jag tycker faktiskt att det var ganska ovanligt bra väder förra veckan men nu börjar vädret suga igen fast på kvällarna här inne i stan är det väldigt varmt måste jag säga jämfört med mitt lanställe där blåser det och är superkallt! Men nästa vecka kommer Minna och Filippa till mitt landställe och då hoppas jag på bra väder så man kan sola och bada iallafall kommer bli awesome!
Imorgon är nog planerna eller idag haha så är planerna att vakna fixa mig (obvious) sen typ gå ut på stan en kortis med syrran och sen kanske antingen stanna kavr i stan på kvällen och träffa kompisar och gå på bio eller nåt eller att åka till pappa i Sollentuna men jag vet inte vi får helt enkelt se!