Ask.fm
DATUM: 2013-04-23 | TID: 16:50:36 | KATEGORI: Allmänt

Är bara tvungen att skriva det här inlägget för det är en sak som har börjat att störa mig sjukt mycket och det är hemsidan Ask.fm, jag har en ask sida men jag har raderat den två gånger, eller inaktiverat den två gånger bara för att jag tycker människor stället så sjukt dumma och kränkande frågor! Jag förstår mig inte på varför man ska fråga någonting anonymt för att kränka nån annan, det är bara fegt. Om du har något att säga till mig som du inte tycker om, säg det till mig personligen, jag vill veta vem du är.
Gillar verkligen inte det fega sättet som många använder bara för att förstöra för andra, så sjukt omoget. Så jag tycker att om ni känner er kränkta eller nåt och om ni tycker Ask.fm inte är trevligt alls, så inaktiverar ni kontot, för det har jag iallafall gjort och det känns sjukt mycket bättre.
 
 
 

Godmorgon
DATUM: 2013-04-21 | TID: 12:16:16 | KATEGORI: Allmänt

Sitter här på balkongen med en kopp te i handen och solar, så himla skönt väder och när man sitter på balkongen så steker solen extra mycket och det känns typ som sommar, så härligt! :D
 
Calle gick för typ en timme sen och nu ska jag typ sitta på balkongen hela dagen och bara ta det lungt. Ikväll ska jag nog äta med familjen ute på restaurang och sen ska jag skriva lite på mitt tal som jag ska ha i engelska nästa vecka på onsdag, wiee tagga!
Bloggar senare med Outfitbilder osv, puss!
 
 
Såhär såg jag ut i håret igår :)
 

Godnatt♥
DATUM: 2013-04-20 | TID: 23:39:30 | KATEGORI: Allmänt

Nu ska Calle och jag sova, eller ja, så fort han är klar med sina armhövningar...
 
 

Stan
DATUM: 2013-04-20 | TID: 15:53:50 | KATEGORI: Allmänt

Hej alla!
 
Jag var precis på stan med Filippa och vi gick runt lite smått, åt på Donken, köpte godis och gick runt och pratade i solen, det var ganska varmt när man väl var i solen men det blåste rätt mycket och det gjorde det några grader kallare vilket var lite synd men jaja mysigt var det iallafall, vi mötte även upp Calle och hans kompisar :)
Nu ska vi baka nåt eller iallafall äta något och sen se på en film typ!
 
 

Bullshit
DATUM: 2013-04-20 | TID: 12:10:00 | KATEGORI: Allmänt

Måste bara få släppa ut alla mina känslor för en gångs skull. Jag blir så HIMLA trött på falska personer, falska vänner. Vänner som låtsas vara någon dom egentligen inte är. Låtsas vara så himla söta och oskuldsfulla men bakom den där ytan vilar något riktigt jävla falskt, usch, blir nästan äcklad.
Har väldigt många såna kompisar just nu, har riktigt många bra kompisar också men många som snackar skit och är så gulliga mot mig i verkligheten sen får man reda på massor av saker efter av andra, vadfan är det för sätt, ni som känner er träffade, kan ni berätta det för mig?!
 
Tex. jag köper fina presenter till er på era födelsedagar, för typ 400 spänn för jag bryr mig om er, jag är en snäll vän och vad får jag tillbaka, INGET! Jag bjuder folk här och där, vad får jag tillbaka, INGET! Det är så orättvist, man försöker och försöker men man får ingenting tillbaka, jag är ärlig och ändå så går ni bakom ryggen på mig.
Jag har under flera år varit en person som varit ganska feg och inte vågat säga ifrån men jag har växt ifrån det här nu, jag vågar stå upp för mig själv, jag vågar stå för min egen åsikt och vågar säga emot andra om jag tycker dom gör något fel så från och med nu har jag sagt det jag tycker till personeran jag tycker är falska och bett dom att lämna mitt liv för dom hör inte hemma här längre, ska jag vara vän med någon som ändå inte bryr sig om mig och mina känslor, fyfan säger jag bara.
Så, vad jag vill få fram är, att om ni vet någon person som snackar sikit om dig och som inte tror att du vågar göra något. Gå fram till den personen, skäll ut den och säg EXAKT vad du tycker för det är det enda som kommer visa att ingen kan styra över dig, du är du och det ska du vara stolt över.
 
 
 
 

Happy
DATUM: 2013-04-20 | TID: 11:43:03 | KATEGORI: Allmänt

Hej igen!
 
Nu har Calle åkt hem och lämnat av lite saker hemma och jag har precis duschat. Så nu ska jag plugga lite och sen ska jag typ locka håret, sminka mig och bestämma kläder och sen ska jag väl antagligen ut på stan och träffa Calle igen, kulkul. Alltså jag vill ju egentligen ut nu för det är så fint väder och allt men jaja. Jag har iallafall försökt att få tag på Filippa men hon ligger väl och sover antagligen...
 
Alltså nu känns det verkligen som sommar eller vår liksom, helt klarblått på himlen och solen lyser, åhhh :D
Nu ska jag fixa klart mig, hörs senare, pusspuss!
 

Sol idag
DATUM: 2013-04-20 | TID: 09:25:26 | KATEGORI: Allmänt

Hej allihopa!
 
Vaknade precis av mig själv, hade satt alarmet på kvart över nio men vaknade typ fem minuter innan, älskar att vakna tidigt på helger för då känns det inte som att hela dagen går åt. Calle ligger fortfarande och sover och jag låter honom sova lite till, han blir galen på mig när jag försöker väcka honom hahah, men jag väcker honom om typ tio minuter.
Idag ska vi typ på stan, Calle kanske ska hem och hämta några saker oså men annars ska vi bara vara hemma och kanske gå ut en sväng tror jag iallfall, det är ju så sjukt fint väder idag så man ska ju passa på :)
 
 
Åh vad gott det här såg ut, hittade den här bilden på min Instagram, följ mig, jag heter @Juliawbs♥
 

Godmorgon
DATUM: 2013-04-19 | TID: 09:47:59 | KATEGORI: Allmänt

Hej alla sötnosar!
 
Vaknade idag klockan 9, börjar 12.15 så har precis tagit en dusch, tvättat håret och smörjt in mig, så himla skönt det känns!
Idag hoppas jag att det blir bättre väder men det står på väderprognosen att det ska vara molnigt, men imorgon så ska det vara fint väder så det är ju bra :D
Planerna för idag är att gå till skolan, sluta klockan 3 och sen ska jag till stan, ska möta upp Calle där och sen ska jag köpa en jacka på Zara, förhoppningsvis men jag är också väldigt sugen på att köpa ett par vita jeans, har velat ha det så länge nu men har inte hittat ett par som är riktigt snygga än. Finns dock ett par från Tiger of Sweden som jag jättegärna skulle vilja ha men dom ligger nog på en tusenlapp, funderar faktiskt på att köpa dom, för det är värt det, kommer nog använda dom hela tiden. Har sett ett par från Hollister för 600 kronor men dom har den där förbannade fula röda loggan på sidan och jag tycker det förstör allt för jag vill att dom bara ska vara guldiga, jaja nog pratat om vita jeans! Sen efter jag har varit på stab med Calle ska vi typ hyra film, är sugen på att baka också, kanske bakar en halloncheescake för det var längesen, sen sover han här och sen imorrn tror jag att vi gör något kul för det ska nämligen bli 11 grader och sol imorgon, synd att det inte var det idag nu när det är fredag och allt men snart blir det maj och då blir det varmare :)
 
Jag kommer nog slänga in ett litet inlägg om nån timme eller så med Dagens Outfit så håll er uppdaterade!
 
 

Även fast regnet öser ned...
DATUM: 2013-04-18 | TID: 14:31:57 | KATEGORI: Allmänt

 
 
 
...så kan man ha det mysigt ändå, men nu ska jag iväg på utvecklingssamtal i skolan igen, så skriver senare!
 

Ny design
DATUM: 2013-04-18 | TID: 14:06:11 | KATEGORI: Allmänt

Hej allhopa!
 
Jag har bestämt mig för att blogga på blogg.se, det är det jag är van vid och Myshowroom var så himla rörigt och förvirrande, liksom Blogg.se är clean and simple, så jag gillar det. Dessutom har jag fixat en ny design, kanske gör en annan design sen istället, eller så byter jag bara ut header, men jag gillar den jag har nu faktiskt, den liksom speglar mig som person perfekt.
 
Nu ska jag faktiskt börja blogga seriöst, för jag vill verkligen ha en blogg som jag uppdaterar ständigt på. Jag tycker ju det är kul att blogga, det är bara att det är så himla mycket med skolan men jag ska försöka lägga mycket tid på bloggen då jag inte pluggar och ändå inte har något annat vettigt för mig än att se på tv eller liknande, haha :)
 
Så nu vet ni det iallafall, Julia is back on track! :D